Home » Anthonios » ΑΕΚ και Προμηθέας στην μάχη της Ευρώπης

ΑΕΚ και Προμηθέας στην μάχη της Ευρώπης

Σήμερα οι 2 ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πρώτη αγωνιστική για τους Πατρινούς, “do or die” παιχνίδι για την λαβωμένη “Βασίλισσα”.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της ΑΕΚ, γνωρίζουμε όλοι ότι η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Στέφανου Δέδα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Καινούργιο ρόστερ, ξαφνική αποχώρηση του σούπερ σταρ αυτού, Μάνι Χάρις, κακή ψυχολογία μετά την ήττα από τον Απόλλωνα καθώς και πίεση λόγω του αποτελέσματος πριν 14 βράδια στην Ουγγαρία συνθέτουν το σκηνικό στα Άνω Λιόσια. Επιπρόσθετα, ο Κιλκισιώτης coach έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Ανγκόλα καθώς και το τεράστιο πλήγμα με τον εγκέφαλο της ομάδας Κίνο Κολόμ, ο οποίος υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Απέναντι στην ΑΕΚ μια Ιταλική σκληρή ομάδα η οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ρίγα καθώς και 2 σερί ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα όπου διαθέτει ρεκόρ 2-2.

Η κατάσταση στην περιφέρεια και όχι μόνο της ΑΕΚ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τους κιτρινόμαυρους επομένως η πρόταση μας είναι Τρεβίζο +2.5 στο 1.66 απόδοση.

Στην διοργάνωση του Eurocup ρίχνεται απόψε ο Προμηθέας απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη και με καυτή έδρα, που επιστρέφει στην αγαπημένη της διοργάνωση (ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια) Βαλένθια, στην οποία μετά από μια σύντομη περιπέτεια στην Ευρωλίγκα, ευελπιστούν να ανέβουν και πάλι στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να αγωνιστούν εκεί του χρόνου.

Από την άλλη οι Πατρινοί έδειξαν καλό πρόσωπο για 20 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό, υποφέροντας στην συνέχεια, ενώ έχουν καταφέρει να πάρουν την νίκη απέναντι σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι ακόμα και αν δεν έθελξαν με την απόδοση τους.

Οι Πατρινοί έχοντας τον πολύπειρο coach Κασιμίρο στο τιμόνι, σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσουν σάκο του μποξ στο αποψινό παιχνίδι, επομένως η πρόταση μας είναι Προμηθέας +10.5 στο 1.65 απόδοση.

About Anthonios