Home » Bet of the day » Μπόρνμουθ – Άρσεναλ |20.08|
Μπόρνμουθ - Άρσεναλ

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ |20.08|

  • Η Άρσεναλ έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της στην Premier League φέτος με διαφορά δύο τερμάτων.
  • Οι Κανονιέρηδες έχουν πετύχει έξι γκολ στα δύο παιχνίδια τους.
  • Η Μπόρνμουθ ηττήθηκε με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη φορά.
  • Ο Γκάμπριελ Ζέσους σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Άρσεναλ με 4-2 επί της Λέστερ την περασμένη αγωνιστική.

Άλλη μια δύσκολη αποστολή για την Μπόρνμουθ του Πάρκερ
Η Άρσεναλ έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν και θα επιδιώξει να κάνει τρεις νίκες σε ισάριθμες προσπάθειες στην ανεβασμένη Μπόρνμουθ στην καθυστερημένη σέντρα της Premier League το Σάββατο.

Οι “βυσσινί” έκαναν τη δική τους δήλωση στην πρεμιέρα τους, καθώς επιβλήθηκαν με 2-0 της Άστον Βίλα. Ωστόσο, οι παίκτες του Σκοτ Πάρκερ πρόσφεραν πολύ λίγα στην ήττα με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη φορά και μπορεί να είναι έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη ήττα απέναντι σε μια διεκδικήτρια της πρώτης τετράδας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι Κανονιέρηδες μπορούν να κερδίσουν με ασφαλές σκορ
Η Άρσεναλ έζησε ένα απογοητευτικό τέλος στην περσινή σεζόν, καθώς έχασε μια θέση στο Champions League, αλλά δείχνει ικανή να μπει στην πρώτη τετράδα φέτος.

Η απόκτηση του Γκαμπριέλ Ζεσούς και του Ολεξάντρ Ζισένκο από τη Μάντσεστερ Σίτυ το καλοκαίρι μοιάζει με φανταστική επιχείρηση και θα πρέπει να έχουν πολλά για την Μπόρνμουθ το Σάββατο.

Η Άρσεναλ έχει σκοράρει έξι γκολ και έχει δεχθεί μόλις δύο στα δύο παιχνίδια της μέχρι στιγμής, με τις δύο νίκες της να έρχονται με διαφορά δύο τερμάτων.

Η νίκη της Μπόρνμουθ επί της Βίλα δείχνει ότι μπορεί να εκπλήξει αρκετούς ανθρώπους φέτος, αλλά η σεζόν της δεν θα καθοριστεί από τα αποτελέσματά της απέναντι στις μεγαλύτερες ομάδες και η ήττα της με 4-0 στη Μαν Σίτι δείχνει ότι η Άρσεναλ μπορεί να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά το Σάββατο.

Ο Ιησούς μπορεί να οδηγήσει τους Κανονιέρηδες στη δόξα
Μετά από μια άνευρη εμφάνιση στην πρεμιέρα της Άρσεναλ, ο Jesus έδειξε την ποιότητά του με δύο γκολ και δύο ασίστ, καθώς οι Gunners επικράτησαν 4-2 της Λέστερ την προηγούμενη φορά.

Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά από αυτή την εξαιρετική εμφάνιση και μοιάζει ισχυρός υποψήφιος για ένα γκολ ανά πάσα στιγμή.

Η Άρσεναλ έχει πετύχει έξι γκολ σε μόλις δύο παιχνίδια, αλλά τα καθαρά αποτελέσματα είναι ένα θέμα στα ταξίδια της και η νίκη της με 2-0 στην Πάλας έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς αποκλεισμό εκτός έδρας. Η Μπόρνμουθ θα θέλει να δώσει παράσταση μπροστά στους δικούς της οπαδούς και είναι αήττητη σε 11 εντός έδρας παιχνίδια, ενώ δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα από αυτά, οπότε πιστεύω ότι μπορεί να μπει στο σκορ και το 3-1 για τους φιλοξενούμενους αρέσει στην αγορά του σωστού αποτελέσματος.

PICK: Νίκη Άρσεναλ & Over 2.5 goals

 

About Fanparrot