Home » Bet of the day » Νότιγχαμ Φόρεστ- Τότεναμ |28.08| Bet Builder
Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ

Νότιγχαμ Φόρεστ- Τότεναμ |28.08| Bet Builder

  • Τα Σπιρούνια έχουν επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια και είναι αήττητα στα εννέα τελευταία τους στην Premier League (Ν6, Ι3).
  • Η Φόρεστ έχει αποτύχει να σκοράρει μόνο σε ένα από τα τελευταία 16 ανταγωνιστικά εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Τα Σπιρούνια έχουν δεχτεί σε δύο από τα τρία φετινά τους παιχνίδια, δεχόμενα συνολικά τρία γκολ.
  • Ο Χάρι Κέιν έχει σκοράρει σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες του εμφανίσεις.

Η Forest αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη δοκιμασία μέχρι στιγμής
Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ξεκινήσει καλά τη νέα σεζόν μετά την επιτυχία της ανόδου, αλλά είναι δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην φιλοξενούμενη Τότεναμ στην αποψινή αναμέτρηση.

Η Νότιγχαμ έχει ξοδέψει πολλά χρήματα και η νέα ομάδα του Στιβ Κούπερ φαίνεται να δένει καλά με τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής. Ωστόσο, τα Σπιρούνια έχουν επτά βαθμούς στο ταμπλό μετά από τρεις αγώνες και οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε ίσως είναι η πιο πιθανή ομάδα που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά την περσινή πρώτη δυάδα της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ και θα πρέπει να είναι σε θέση να φύγουν από το Σίτυ Γκράουντ με το μάξιμουμ των βαθμών.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να πετύχουν ένα γκολ
Η Τότεναμ είναι σε μικρή τιμή για τη νίκη, οπότε για να έχετε μεγαλύτερη αξία από αυτή την αναμέτρηση θα μπορούσε να αξίζει να ποντάρετε στη νίκη των φιλοξενούμενων και στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Τότεναμ κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στη νίκη με 1-0 επί της Γουλβς την προηγούμενη φορά, αλλά δέχτηκε τέρμα στα δύο πρώτα παιχνίδια της και η Φόρεστ έχει επιθετική γραμμή που είναι πραγματική απειλή.

Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει άσφαιροι μόνο μία φορά φέτος, στο Νιούκαστλ, και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες τόσο απέναντι στη Γουέστ Χαμ όσο και στη Νιούκαστλ. Η Φόρεστ έχει αποτύχει να σκοράρει μόνο σε ένα από τα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της που ξεκινούν από την περασμένη σεζόν και αυτό έγινε απέναντι στη Λίβερπουλ στο FA Cup, ενώ σε αυτό το σερί περιλαμβάνεται και η νίκη με 1-0 επί της Άρσεναλ στην ίδια διοργάνωση.

Ο Πέρισιτς προσαρμόζεται
Το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ, ο Ιβάν Πέρισιτς, έχει αρχίσει να έχει αντίκτυπο και έχει καταφέρει να δώσει μία ασίστ σε κάθε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια του, παρόλο που έχει ξεκινήσει μόλις μία φορά μέχρι στιγμής. Ο Κροάτης θα μπορούσε να αξίζει να ποντάρει για να δώσει μια ασίστ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι την Κυριακή και ο Χάρι Κέιν μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα επωφεληθεί.

Ο αρχηγός της Αγγλίας έχει σκοράρει σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του και θα έχει καθήκοντα σκόρερ. Η νίκη με 2-1 για τους φιλοξενούμενους είναι η επιλογή στην αγορά του σωστού αποτελέσματος, καθώς η Φόρεστ εξακολουθεί να έχει τη δυναμική της κατάκτησης της ανόδου και είχε εντυπωσιακό εντός έδρας ρεκόρ την περασμένη περίοδο και οι μόνες ήττες της από την αλλαγή του χρόνου ήρθαν από τη Λίβερπουλ στο FA Cup και τη Σέφιλντ Γ. στα play-offs.

PICK:

BET BUILDER

Η Τότεναμ είναι αήττητη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ και μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι που ξεκινούν από την περασμένη σεζόν.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει σκοράρει στα 15 από τα τελευταία 16 ανταγωνιστικά εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά είναι απίθανο να κρατήσει μακριά της μια ομάδα των Σπιρουνιών που έχει σκοράρει επτά γκολ σε τρία παιχνίδια φέτος, αν και έχει δεχτεί σε δύο από αυτά.
Ο Χάρι Κέιν, το αστέρι της Τότεναμ, είναι σε φόρμα με ένα γκολ σε κάθε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια του και μπορεί να κάνει τρία σερί στο City Ground. Πέρυσι πέτυχε 17 γκολ στην Premier League και έχει σκοράρει σε πέντε από τις έξι τελευταίες του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Ο Γουίλιαμς έχει επιχειρήσει οκτώ σουτ στις τρεις συμμετοχές του στην Premier League με τη Nottingham Forest και έχει βρει στόχο τρεις φορές στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Ο Tζο Γουόραλ έχει χρεωθεί κάρτα σε δύο από τις τρεις εμφανίσεις του στην Premier League φέτος και κανένας άλλος παίκτης της Φόρεστ δεν χρεώθηκε περισσότερες φορές από αυτόν στην Championship την περασμένη περίοδο.

About Fanparrot