Home » Bet of the day » Μπάγερν Μονάχου – Γκλαντμπαχ |27.08|
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ

Μπάγερν Μονάχου – Γκλαντμπαχ |27.08|

  • Και οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες στην εγχώρια δράση φέτος.
  • Η Μπάγερν σημείωσε 2+ γκολ στα 25 από τα 31 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Bundesliga.
  • Η Γκλάντμπαχ σημείωσε 2+ γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν είναι απλά ανώτερη από τις υπόλοιπες
Η απώλεια του Λεβαντόφσκι ελάχιστα έχει γίνει αντιληπτή για την Μπάγερν Μονάχου στις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν, αφού έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα για να δώσει από νωρίς το ρυθμό στην αναζήτηση του 11ου διαδοχικού στέμματος της Μπουντεσλίγκα.

Οι Γερμανοί γίγαντες έχουν πετύχει 15 γκολ μετά από μόλις τρεις αγωνιστικές της Bundesliga, που είναι μάλιστα τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει οποιαδήποτε ομάδα της Μπουντεσλίγκα σε αυτή τη φάση, εκτοπίζοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Στουτγάρδης με 14 γκολ από την περίοδο 1984/85!

Έτσι, τα γκολ της Μπάγερν φαίνονται εξασφαλισμένα, αλλά τι γίνεται με τον αντίπαλο; Λοιπόν, η Μπορούσια Μονχενγκλάντμπαχ έχει κάνει ένα σταθερό αήττητο ξεκίνημα με έξι γκολ που της επέτρεψαν να πάρει επτά από τους εννέα πρώτους διαθέσιμους βαθμούς (Ν2, Ι1) και δεδομένου ότι έχει σκοράρει σε εννέα από τα δέκα τελευταία H2H πρωταθλήματος, μπορεί να μπει με αυτοπεποίθηση στην αποψινή αναμέτρηση.

Πολλά πουλάρια!
Με δύο φορμαρισμένες ομάδες να κοντράρονται σε αυτή την αναμέτρηση της Μπουντεσλίγκα, ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στο over 2,5 γκολ σε μικρή, αλλά δίκαιη τιμή. Μένουμε μακριά από τις αγορές νίκης, καθώς η αξία που προσθέτει είναι αναμφισβήτητα αμελητέα και δεν αξίζει να ρισκάρουμε ένα πιθανό αποτέλεσμα-σοκ από των φιλοξενούμενων.

PICK: BTTS & Όβερ 2.5 goals

Πιθανό σημείο σε σύνολο τερμάτων: 4-6 goals

About kouvar