Home » Bet of the day » Γουέστ Χαμ – Μπράιτον |21.08|
Γουέστ Χαμ - Μπράιτον

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον |21.08|

  • Η Γουέστ Χαμ δεν έχει κερδίσει τις τελευταίες 10 αναμετρήσεις με την Μπράιτον
  • Η Μπράιτον εντυπωσίασε και στα δύο πρώτα παιχνίδια της, ενώ η Γουέστ Χαμ έχασε και τα δύο
  • Οι γηπεδούχοι έχουν ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Αύγουστο
  • Ο Πασκάλ Γκρος έχει συμμετάσχει σε επτά γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις με τη Γουέστ Χαμ

Τα σφυριά αντιμετωπίζουν την ομάδα-“μπαμπούλα”
Αφού έχασε χωρίς καν να σκοράρει στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, η Γουέστ Χαμ πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν το βράδυ της Πέμπτης. Επικράτησε με 3-1 της Βίμποργκ στο πλαίσιο του Europa Conference League. Ωστόσο, αντιμετωπίζει μια δύσκολη επιστροφή στην εγχώρια δράση.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σπουδαίο ρεκόρ απέναντι στους Γλάρους όλα αυτά τα χρόνια. Η Γουέστ Χαμ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 10 παιχνίδια της στην Premier League κόντρα στην Μπράιτον, ενώ έχει δεχθεί γκολ και στις 10 από αυτές τις αναμετρήσεις.

Η Μπράιτον πρέπει να βασιστεί στο καλό ξεκίνημα
Ενώ τα σφυριά έχουν κάνει ένα δύσκολο ξεκίνημα, η Μπράιτον έχει πάρει τέσσερις βαθμούς από τους έξι πιθανούς. Στο τελευταίο της παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Νιούκαστλ, αλλά κυριάρχησε σε κατοχή απέναντι σε μια ομάδα που θα την ανταγωνιστεί για μια θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Ο Γκράχαμ Πότερ έχει φτιάξει μια εντυπωσιακή ομάδα και αυτό αποδίδει πραγματικά καρπούς στην αρχή της φετινής σεζόν. Ενώ τα προβλήματά της στην επίθεση παραμένουν, έχει στραφεί στον Πασκάλ Γκρος ως την κύρια απειλή για το σκοράρισμα. Σκόραρε δύο φορές στο Ολντ Τράφορντ στην πρεμιέρα και είχε την καλύτερη ευκαιρία στο αδιέξοδο με τις καρακάξες.

Ο Γκρος έχει συμμετάσχει σε επτά γκολ σε οκτώ εμφανίσεις στην Premier League απέναντι στη Γουέστ Χαμ (3 γκολ, 4 ασίστ). Τα σφυριά είναι η κοινή αγαπημένη του ομάδα, έχοντας επίσης συμμετοχή σε επτά γκολ εναντίον της Γιουνάιτεντ. Με δεδομένο αυτό το σπουδαίο ιστορικό, ποντάρετε στον Γκρος για να σκοράρει στο στάδιο του Λονδίνου.

Είναι πιθανή άλλη μια εκτός έδρας νίκη για την Μπράιτον;
Στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, μόνο η Άστον Βίλα (160) έχει χάσει περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια από τη Γουέστ Χαμ (159). Θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει τη Βίλα μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, καθώς οι φιλοξενούμενοι αποτελούν πραγματική απειλή εκτός έδρας.

Η Μπράιτον είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια της στην Premier League, το καλύτερο σερί της στην κορυφαία κατηγορία από το 1981. Από την αρχή της περασμένης σεζόν, μόνο η Μαν Σίτι (49), η Λίβερπουλ (44) και η Τσέλσι (43) έχουν κερδίσει περισσότερους εκτός έδρας βαθμούς από τους Γλάρους (32). Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει μόλις τέσσερα από τα 20 εκτός έδρας παιχνίδια τους, οπότε αποτελούν πραγματική απειλή εδώ. Συν τοις άλλοις, η Μπράιτον έχει κερδίσει τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League στο Λονδίνο. Κέρδισε τόσο την Άρσεναλ όσο και τα Σπερς στα τέλη της περασμένης σεζόν, οπότε μπορεί να προσθέσει στη δυστυχία της Γουέστ Χαμ. Με δεδομένο το ιστορικό των φιλοξενούμενων, ποντάρετε στην ισοπαλία χωρίς στοίχημα σε αυτό το ταξίδι.

Τα Σφυριά έχουν να σκοράρουν στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος σε μια σεζόν από το 1994-95, οπότε θα πρέπει να σημειώσουν κάποιο τέρμα εδώ. Ωστόσο, δεδομένης της εντυπωσιακής εκτός έδρας φόρμας των Γλάρων, ποντάρω στους φιλοξενούμενους ότι θα σκοράρουν. Η νίκη μοιάζει να γέρνει προς τους φιλοξενούμενους, αλλά η Γουέστ Χαμ χρειάζεται όσο τίποτα μία νίκη σε αυτές τις πρώτες αγωνιστηκές της  Premier League.

PICK: Over 2.5 goals

Fun PICK: Anytime scorer ο Πασκάλ Γκρος

About egglezos