Home » AEK » Μάχη Ευρωπαίων στην Basket League

Μάχη Ευρωπαίων στην Basket League

Λαύριο και ΑΕΚ επιστρέφουν στις εγχώριες διοργανώσεις μετά από τις αναμετρήσεις τους στο Basketball Champions League μεσοβδόμαδα.

Ο σημερινός γηπεδούχος ηττήθηκε στην Ρωσία από την πάντα δυνατή Νίζνι μη καταφέρνοντας να υπερασπιστεί την διαφορά που είχε χτίσει στο Σ.Ε.Φ, κάτι που θα του ήταν πολύ χρήσιμο εν όψει πιθανής ισοβαθμίας. Επίσης, στο πρωτάθλημα υπέστη συντριβή στην Ρόδο όπου ο Κολοσσός τον υπέταξε με 82-59, ενώ το σερί 3 αρνητικών αποτελεσμάτων κλείνει από την ήττα-σοκ από τον Ιωνικό μέσα στο Λαύριο πριν 2 εβδομάδες.

Αντίστοιχα η ΑΕΚ, κατάφερε την Δευτέρα να πάρει το πρώτο ροζ φύλο αγώνα επικρατώντας της Ρίγας με 88-79, προερχόμενη από την συντριβή με 100-75 από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα παρά τα τεράστια οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα που αντιμετωπίζει (τραυματισμοί, ΣΟΚ με Γέλοβατς), βγάζει χαρακτήρα δείχνοντας βελτίωση στην άμυνα και στην διαχείριση του ρυθμού, ακόμα και αν αυτό δεν συνδυάζεται πάντα με αποτελέσματα. Το “κοντό” ρόστερ της Ένωσης αναμένεται να εμπλουτιστεί με τους Ράις, Φέργκιουσον και Κόνιαρη μόλις ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες με τα bans. Μέχρι τότε η ΑΕΚ πορεύεται έτσι.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο και οι 2 ομάδες καίγονται για την νίκη και θα δώσουν έμφαση στην άμυνα. Η επιλογή μας είναι Under 157.5 σε απόδοση 1.90.

About Anthonios