Home » Bet of the day » Λούτον -Σέφιλντ Γουένσντεϊ |26.08|
Λούτον -Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Λούτον -Σέφιλντ Γουένσντεϊ |26.08|

  • Η Λούτον έχει πετύχει δεύτερο γκολ μόνο σε ένα από τα 14 τελευταία παιχνίδια της για την Championship.
  • Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ μόνο σε πέντε από τα τελευταία 30 παιχνίδια της στην Championship.
  • Η Λούτον δεν έχει πετύχει πολλά γκολ στις έξι τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι Hatters έχουν πολλά στο μυαλό τους
Η Λούτον Τάουν θα έχει πολλά να αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στο Kenilworth Road την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι Blades απέκλεισαν την Μπλάκμπερν  με μια ολοκληρωμένη εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, κερδίζοντας με 3-0 με το καλημέρα και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να απειλήσουν με διψήφιο αριθμό τερμάτων τους παίκτες του Τόμασον.

Η ομάδα του Πολ Χέκινγκμποτομ, η οποία φαίνεται να κρατάει προς το παρόν τον Νορβηγό άσο Σάντερ Μπεργκ, έχει επιτέλους ποικιλία επιλογών μπροστά μετά την καθυστερημένη επιστροφή του Όλι ΜακΜπέρνι. Και η προσθήκη του Βόσνιου αμυντικού Ανέλ Αχμέντχοτζίτς έχει ενδεχομένως κάνει ακόμα καλύτερη μια άμυνα που ήταν ελίτ για τα δεδομένα της Championship την περασμένη σεζόν.

Ο ΜακΜπέρνι έχασε μερικές ευκαιρίες εναντίον της Μπλάκμπερν που δείχνουν ότι είναι ακόμα λίγο σκουριασμένος, αλλά ένα γκολ μπορεί να είναι αρκετό για τις Blades στο Kenilworth Road – όπου η Λούτον δεν έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος.

Τα γκολ έχουν γίνει σπάνια αγαθά για τη Λούτον
Οι Hatters προέρχονται από νίκη με 2-0 επί της αμυντικά ανεπαρκούς Σουόνσι, η οποία άφησε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στη Μίλγουολ λίγες ημέρες πριν. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς πέτυχε πολλά γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος – εντός ή εκτός έδρας – από τις αρχές Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 13 αγώνων που κάλυπτε την περίοδο 2021-22 και την αρχή της φετινής σεζόν, η Λούτον πέτυχε συνολικά επτά γκολ. Ανεξάρτητα από το αν η νίκη του περασμένου Σαββάτου στη Νότια Ουαλία την κεντρίζει ή όχι, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση να σκοράρει πολλές φορές απέναντι σε μια άμυνα της φιλοξενούμενης που έχει δεχτεί περισσότερες από μία φορές σε μόλις πέντε από τις τελευταίες 30 εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Οι Μπλέιντς ευνοούνται στην αγορά αποτελέσματος αγώνα, αλλά έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, οπότε υπάρχουν ισχυρότερες ενδείξεις για το 1-1 ακριβές σκορ σε αυτό το παιχνίδι. Τα δύο από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Λούτον για το πρωτάθλημα έχουν επίσης λήξει με αυτόν τον τρόπο.

PICK: Ισοπαλία

Πιθανό σκορ: 1-1

About egglezos