Home » Bet of the day » Βικτόρια Πλζεν – Σερίφ Τίρασπολ
Βικτόρια Πλζεν - Σεριφ Τιρασπολ
Βικτόρια Πλζεν - Σεριφ Τιρασπολ

Βικτόρια Πλζεν – Σερίφ Τίρασπολ

  • Η Βικτόρια Πλζεν έχει κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με τρία ή περισσότερα γκολ
  • Η Σέριφ έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε οκτώ εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις
  • Η Πλζεν είναι αήττητη σε 36 εντός έδρας αγώνες

 

Η Βικτόρια Πλζεν παίζει στο φρούριο Doosan Arena.

Η πρωταθλήτρια Τσεχίας Βικτόρια Πλζεν θέλει να φτάσει για τέταρτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και με προβάδισμα 2-1 από το πρώτο παιχνίδι της ισοβαθμίας αυτής, έχει τεράστιες πιθανότητες να προκριθεί στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ είναι αήττητη σε πέντε παιχνίδια φέτος, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ είναι επίσης αήττητη στην έδρα της σε 36 αγώνες, που ξεκινούν από τον Φεβρουάριο του 2021. Έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της στην Doosan Arena έχουν λήξει με νίκη με τρία ή περισσότερα γκολ, ενώ 16 από τα 21 εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League έχουν εμφανίσει πάνω από δύο γκολ.

 

Η Σέριφ έχει ένα βουνό να ανέβει.

Αυτή η ήττα στο πρώτο παιχνίδι σημαίνει ότι η Σέριφ είναι πραγματικά αντιμέτωπη με την αντίστροφη αναμέτρηση, και το ρεκόρ μόλις μίας νίκης στα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια της δεν παρέχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πράγματι, η νίκη αυτή ήρθε στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1), αλλά ήταν μια εξαίρεση σε μια πορεία στο Champions League που την είδε να κερδίζει μόλις δύο από τους έξι αγώνες της στους ομίλους. Γενικά, όμως, τείνει να βρίσκει το γκολ, σκοράροντας στα 10 από τα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, πέντε από τα οποία περιείχαν τρία ή περισσότερα γκολ.

Εκτίμηση:
Προβλέπω ότι η Βικτόρια Πλζεν θα κερδίσει αυτή την αναμέτρηση με τρία ή περισσότερα γκολ στο παιχνίδι, επιλέγοντας τον άσσο και όβερ 2.5.

PICK: Νίκη Βικτόρια Πλζεν & over 2.5 goals

Πιθανό Σκορ: 2-1

 

About Fanparrot