Home » Bet of the day » Για μιά θέση στην Ευρώπη
Κολωνία
Κολωνία

Για μιά θέση στην Ευρώπη

  • Η Κολωνία έχει την έβδομη καλύτερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα, αλλά την έκτη χειρότερη άμυνα, και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει σε 12 από τους 14 αγώνες πρωταθλήματος στις αναμετρήσεις της Κολωνίας.
  • Παρά τον κίνδυνο υποβιβασμού, η Άουγκσμπουργκ έχει σκοράρει σε όλα εκτός από ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της, ενώ κατάφερε πρόσφατα νίκες επί της Μπάγερν Μονάχου και της Στουτγάρδης.
  • Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Η Κολωνία είναι αήττητη εντός έδρας στην Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν.

Για μιά θέση στην Ευρώπη
Η Κολωνία μπορεί να είχε τρεις ισοπαλίες αλλά τρέχει ένα σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα και μια νίκη το βράδυ της Παρασκευής θα της έδινε ώθηση να περάσει στα ευρωπαϊκά προκριματικά, τουλάχιστον προς το παρόν. Έχοντας συντρίψει την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ με 4-1 στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους θέλουν να συνεχίσουν στο επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου και να δώσουν ακόμα μία χαρά στους φιλάθλους τους. Η Κολωνία δεν έχει χάσει εντός έδρας αγώνα στη Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν, ενώ η αδυναμία να μετατρέψουν τις ισοπαλίες σε νίκες ήταν η αχίλλειος πτέρνα τους.

Η Άουγκσμπουργκ παραμένει στη θέση των πλέι οφ για τον υποβιβασμό της Μπουντεσλίγκα μετά την ήττα με 3-2 από την Μπόχουμ την περασμένη εβδομάδα, αλλά μια νίκη-σοκ επί της Μπάγερν και η ισοφάριση στο 97ο λεπτό στη Χέρτα την έχουν φέρει πιο κοντά στην ασφάλεια. Ο βαυαρικός σύλλογος έχει σκοράρει σε όλα εκτός από ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά κουβαλάει και το κακό ρεκόρ των 25 γκολ παθητικό.

Με την Κολωνία να είναι αήττητη εντός έδρας και να θέλει να πιέσει για την Ευρώπη, μια εντός έδρας νίκη με τέρματα και των δύο ομάδων μπορεί να είναι ένα καλό σημείο για αυτή τη συνάντηση.

Εκτίμηση:
Νίκη Κολωνία και Όβερ 2,5 goals 

About kouvar