Home » Στρατηγική καζίνο » ΔΩΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

ΔΩΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

Παίξτε δύο από τρία εξωτερικά στοιχήματα ταυτόχρονα στη ρουλέτα.

Οι ειδήμονες του παιχνιδιού αρέσκονται να τα βάζουν με τη ρουλέτα και σίγουρα υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να σας αποτρέψουν από το να παίξετε ένα παιχνίδι που είναι έξυπνα σχεδιασμένο για να δίνει έμφαση στα στοιχήματα υψηλού κινδύνου. Οι περισσότερες επιλογές στοιχημάτων στο τραπέζι είναι οι μεμονωμένοι αριθμοί και οι παίκτες τείνουν να σκέφτονται με όρους στοιχηματισμού μόνο σε μεμονωμένους αριθμούς όταν παίζουν μέσα.

Οι έμπειροι παίκτες μπορούν να παίξουν τις γραμμές στη ρουλέτα, αλλά ακόμη και όταν ποντάρετε σε έξι αριθμούς, η «μάνα» έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι σας και οι αποδόσεις είναι επίσης τρομερές.

Οι καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε στους συμβατικούς οδηγούς στρατηγικής της ρουλέτας είναι να παίξετε τα “ασφαλή” εξωτερικά στοιχήματα: μαύρο ή κόκκινο, μονό ή ζυγό. Οι ειδήμονες συμφωνούν απρόθυμα ότι μπορείτε επίσης να ποντάρετε στις κατηγορίες 1/3: 1η δώδεκάδα, 2η  δωδεκάδα και 3η  δωδεκάδα. Αυτές οι ομάδες 1/3 πληρώνουν αποδόσεις 2 προς 1 η καθεμία.

Μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε παίζοντας 2 ομάδες. Μειώνετε τις αποδόσεις σε ισόποση πληρωμή όταν το κάνετε αυτό, αλλά έχετε καλύτερη κάλυψη με αυτό το είδος στοιχήματος (24 αριθμοί) σε σχέση με τα τυπικά ασφαλή στοιχήματα (18 αριθμοί), τα οποία επίσης πληρώνουν ισόποσα χρήματα.

Με ποιον τρόπο λοιπόν θα θέλατε να στοιχηματίσετε;

Να κερδίσετε ίσα χρήματα για να στοιχηματίσετε σε 18 αριθμούς ή να κερδίσετε ίσα χρήματα για να στοιχηματίσετε σε 24 αριθμούς; Κάντε τα μαθηματικά. Μπορεί να μην ξαναπαίξετε ποτέ μαύρο ή ζυγό.

About Fanparrot