Home » Bet of the day » Δύναμη ο Ολυμπιακός μέσα στο ηφαίστειο
Ολυμπιακός-Άιντραχτ
Ολυμπιακός-Άιντραχτ

Δύναμη ο Ολυμπιακός μέσα στο ηφαίστειο

Δύναμη ο Ολυμπιακός μέσα στο ηφαίστειο!

  • Υπήρξαν τουλάχιστον τρία γκολ στα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων στο Γιουρόπα Λιγκ.
  • Και οι δύο ομάδες δέχονται γκολ, όπως φαίνεται από το γεγονός ότι και οι δύο έχουν δεχθεί και στους τέσσερις τελευταίους αντίστοιχους αγώνες.

Oι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Κέρδισαν 2-1 το Σαββατοκύριακο τον Παναιτωλικό για να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League και δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που τους αξίζει μετά από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων για να ξεκινήσει η σεζόν, ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει η υπεράσπιση του τίτλου απο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι πρόθυμος να μεταφέρει αυτή τη φόρμα στο Europa League και θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για την πρόσφατη ήττα με 3-1 από τη γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κάπως τυχεροί τον τελευταίο καιρό και χρειάζονταν μια ισοφάριση στο 94ο λεπτό για να σώσουν το παιχνίδι κόντρα στη Λειψία το Σαββατοκύριακο. Απλώς ξεπερνά τα ρήγματα, καθώς είχαν μια πολύ κακή σεζόν μέχρι στιγμής στη Μπουντεσλίγκα. Έχουν ισοπαλία σε έξι από τα δέκα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής και βρίσκονται στη 15η θέση, οπότε αυτή η διοργάνωση θα είναι ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από τα εγχώρια δεινά τους και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή του τέταρτου ομίλου.

Συμπερασματικά:
Πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν γκολ σε αυτό το παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να επιτεθούν. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποφύγουν την επανάληψη της προηγούμενης συνάντησης τους, εν τω μεταξύ, η Φρανκφούρτη θα θέλει να αποκτήσει πιο σφιχτό έλεγχο στην κορυφή της βαθμολογίας. Η νίκη θα σήμαινε περισσότερα για τους γηπεδούχους, οπότε ενώ πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν γκολ, πιστεύουμε επίσης ότι αν κάποια ομάδα πρόκειται να πάρει τη νίκη, θα είναι ομάδα του Ολυμπιακού που μέσα στο Καραϊσκάκι έχουν αποτύχει μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις να φύγουν έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας.

Εκτίμηση:
Νίκη Ολυμπιακός (2.32 Winmasters.gr)

About Fanparrot