Home » Bet of the day » Δύσκολο τεστ για τους πρωτοπόρους στο King Power! 
Λεστερ-Τσελσι
Λεστερ-Τσελσι

Δύσκολο τεστ για τους πρωτοπόρους στο King Power! 

Δύσκολο τεστ για τους πρωτοπόρους στο King Power!

  1. Η Λέστερ έχει σκοράρει σε έξι από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια της αυτή τη σεζόν και έχει κατά μέσο όρο 1,5 γκολ ανά αγώνα στο “King Power Stadium”.
  2. Η Τσέλσι έχει σκοράρει σε 16 από τα 18 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  3. Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει σε 12 από τα 18 παιχνίδια στην έδρα της Λέστερ.
  4. Η Τσέλσι έχει κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά αγώνα εκτός έδρας.

Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει μετά το διεθνές διάλειμμα του Σαββάτου και στην πρώτη έναρξη του πρωταθλήματος, η Τσέλσι κατευθύνεται προς το Λέστερ.

Οι μαχητές του Τόμας Τούχελ έμειναν ισόπαλοι εντός έδρας με την Μπέρνλι στον τελευταίο αγώνα τους και θα αναζητήσουν απάντηση, αλλά η Λέστερ δεν πρέπει να υποτιμηθεί παρά το ανεπιτήδευτο ξεκίνημά της στη σεζόν.

Λέστερ - Τσέλσι

King Power: Λέστερ – Τσέλσι

Οι Αλεπούδες είναι χωρίς νίκη σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, αν και κατάφεραν να ξεπεράσουν την Μπράιτον στο EFL Cup αφού η αναμέτρηση έληξε 2-2 μετά από 90 αγώνα.Η Λέστερ έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές στο King Power Stadium αυτή τη σεζόν και σπάνια αποτυγχάνει να σκοράρει, οπότε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φαίνεται σαν ένα σταθερό σημείο εκκίνησης για το βασικό μας σημείο.

Ανάλυση Goal/Goal
Η Τσέλσι έχει το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα με μόλις τέσσερα γκολ που δέχτηκε σε 11 αγώνες, αλλά τα κατάφερε όταν αντιμετώπισε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής. Η ομάδα του Στάμφορντ Μπριτζ έχει πετύχει πέντε καθαρά γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της, αλλά δύο από αυτά ήρθαν εναντίον της σουηδικής Μάλμε στο Champions League και κατάφεραν επίσης να νικήσουν με μηδέν παθητικό τις Νιούκαστλ, Νόριτς και Μπρέντφορντ.

Η Λέστερ μπορεί να υπερηφανεύεται για καλύτερες επιθετικές επιλογές από αυτές τις τέσσερις προαναφερθείσες ομάδες και έχει αποτύχει να σκοράρει μόνο σε δύο από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια της αυτή τη σεζόν. Οι άντρες του Μπρένταν Ρότζερς ισοφάρισαν με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, αλλά δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες σε αυτά τα παιχνίδια, ιδιαίτερα κόντρα στους κανονιέριδες, και μπορούν να βρουν τρόπο να περάσουν την μπάλα στην τελική γραμμή κόντρα στην Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν σκοράρει μόνο σε δύο από τα 18 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, σε ήττες από Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει σε 12 από τους 18 αγώνες στην έδρα της Λέστερ – και δεν έχουν σκοράρει μόνο σε τρία από αυτά τα παιχνίδια συνολικά.

Εκτίμηση: Goal/Goal
Ενδεικτική τιμή στο 1.87 winmasters

About egglezos