Home » KOUVAR » Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον
Κρίσταλ Πάλας
Κρίσταλ Πάλας

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον

Το Selhurst Park θα φιλοξενήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Τετάρτης μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Σαουθάμπτον, των δύο ομάδων που είχαν τα πάνω και τα κάτω τους στο πρώτο μισό της σεζόν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση ενόψει του αγώνα μεσοβδόμαδα και πρέπει να είναι σε υψηλό ηθικό μετά τη νίκη με 3-1 επί της Έβερτον. Ένας άνθρωπος που πρέπει να παρακολουθήσετε στους γηπεδούχους θα είναι ο ταλαντούχος μέσος Κόνορ Γκάλαχερ, ο οποίος σημείωσε ένα δοκάρι στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, ενώ τόσο ο Φέργκιουσον όσο και ο ΜακΆρθουρ παραμένουν στην αίθουσα αποθεραπείας.

Οι Άγιοι, από την άλλη, βρίσκονται σε μια σειρά πέντε αγώνων χωρίς νίκη στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Η Σαουθάμπτον έχει πολύ καλύτερες εμφανίσεις στο σπίτι της παρά στα ταξίδια μακρία από το Σαουθάμπτον, που είναι ίσως ο κύριος λόγος για τον οποίο μπαίνουμε στον πειρασμό να βάλουμε τον οβολό μας στην Πάλας. Ο βασικός επιθετικός Τσε Άνταμς συνεχίζει να είναι εκτός πλάνων για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στοιχεία κλειδιά:   

  • Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε την Κυριακή με 3-1 την Έβερτον
  • Η Σαουθάμπτον έχει χάσει 15 από τα τελευταία 19 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα
  • Οι Άγιοι έχουν δεχτεί 73 γκολ το τρέχον ημερολογιακό έτος, μόνο τέσσερις ομάδες στην ιστορία της Premier League έχουν δεχθεί περισσότερα
  • Όλες εκτός από μία από τις εκτός έδρας ήττες των φιλοξενούμενων έχουν τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά

Εκτίμηση:
Νίκη Κρίσταλ Πάλας

About Fanparrot