Home » Bet of the day » Μάριμπορ – Σαχτιόρ Σόλιγκόρσκ

Μάριμπορ – Σαχτιόρ Σόλιγκόρσκ

  • Η Μάριμπορ έχει κερδίσει τα πέντε από τα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Η Σαχτιόρ μετράει μόλις τρεις νίκες σε οκτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις.
  • Η Μάριμπορ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν χάνοντας μόλις μία από τις 11 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Μπορεί η Μάριμπορ να συνεχίσει την παράδοση;

Η Μάριμπορ παραμένει η μόνη ομάδα της Σλοβενίας που έχει προκριθεί στους ομίλους του Champions League, κάτι που έχει πετύχει τρεις φορές, με πιο πρόσφατη το 2019.

Η ομάδα του Ράντοβαν Καράνοβιτς, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρώτης κατηγορίας την περασμένη σεζόν, είχε μια σειρά από φιλικά προετοιμασίας, με τα τρία τελευταία να λήγουν όλα ισόπαλα με σκορ.

Τελείωσε δυνατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, χάνοντας μόλις ένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μόνο ένα από τα έντεκα τελευταία ανταγωνιστικά εντός έδρας παιχνίδια της έχει λήξει με ήττα.

Οι “μοβ” έχουν επίσης αξιοπρεπή ρεκόρ στο Ljudski vrt στο Champions League, με τις τρεις ήττες τους στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις τους εκεί να προέρχονται από τις Σάλκε, Λίβερπουλ και Ρόζενμποργκ.

 

Η Σαχτιόρ ελπίζει να γράψει ιστορία

Η Σαχτιόρ, η οποία κατέκτησε πέρυσι για τρίτη φορά τον τίτλο στη Λευκορωσία, έρχεται σε αυτό το παιχνίδι κάπως πιο καλοκουρδισμένη από τη Μάριμπορ, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη κοντά στο μισό της σεζόν.

Οι “ανθρακωρύχοι” είναι πέμπτοι εντός συνόρων, αλλά η εκτός έδρας φόρμα τους δεν είναι καλή, κερδίζοντας μόλις τρεις από τις οκτώ τελευταίες εκτός έδρας νίκες τους, ένα σερί που περιλαμβάνει ήττες από ΜΠΑΤΕ και Μινσκ.

Η ομάδα του Sergei Tashuyev, η οποία έφτασε στον δεύτερο προκριματικό γύρο κερδίζοντας πέρυσι την Ludogorets, έχει επίσης κερδίσει μόλις επτά φορές σε 27 εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, χάνοντας και τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της UCL.

Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν κάποιο γκολ σε αυτό το παιχνίδι, καθώς τα πάνε καλά εκτός έδρας, αλλά θα είναι δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτούς – γι’ αυτό ποντάρω στη νίκη της Μάριμπορ με τρία ή περισσότερα γκολ.

Εκτίμηση: 1 & over 2.5 goals

About Fanparrot