Home » Anthonios » Μάχη πρωτιάς στην Λισαβόνα

Μάχη πρωτιάς στην Λισαβόνα

Μπενφίκα εναντίον Μπάγερν στην Λισαβόνα απόψε, με το ζευγάρι να έρχεται εκ νέου αντιμέτωπο μετά τις αναμετρήσεις στον όμιλο που βρέθηκε και η ΑΕΚ την σεζόν 2018-2019.

Εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες με την Μπενφίκα να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ιστορική “τριάρα” στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν να θέλει να καθαρίσει μια ακόμη πρωτιά σε όμιλο Champions League.

Οι αετοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα και απόψε βρίσκουν σαν ιστορική ευκαιρία την πραγματοποίηση μιας μεγάλης εμφάνισης και γιατί όχι και το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Βαυαρούς. Αυτήν την εβδομάδα δεν αγωνίστηκαν στο εγχώριο πρωτάθλημα ενώ η τελευταία τους αναμέτρηση εκεί συνδυάστηκε με εντός ήττα “σοκ” από την άσημη Πορτιμονένσε.

Στον αντίποδα, η αρμάδα του Νάγκελσμαν όντας σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας πετύχει 42 γκολ ήδη στα φετινά παιχνίδια και ερχόμενη από άνετη επικράτηση με 5 γκολ σε ένα ημίχρονο στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Λεβερκούζεν δεν διαφαίνεται ότι θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους καλοδουλεμένους χωρίς ωστόσο την ανάλογη ποιότητα Πορτογάλους.

Η Μπάγερν όταν φορμαρίζεται δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι, επομένως η πρόταση μας για απόψε είναι 2/2 σε απόδοση 2.05.

About Anthonios