Home » KOUVAR » Ρεάλ Σοσιεδαδ vs Μονακό
Ρεαλ Σοσιεδαδ Μονακο
Ρεαλ Σοσιεδαδ Μονακο

Ρεάλ Σοσιεδαδ vs Μονακό

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιβλήθηκε στην αναμέτρηση για την Λα Λίγκα με 1-0 έναντι της Ελτσε και σκοπός της είναι να συνεχίσει τις νίκες έστω και με 1-0.  Οι γηπεδούχοι είχαν 64% κατοχή και 17 προσπάθειες για γκολ. Σκόρερ για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν ο Μικέλ Ογιαρζαμπάλ (81 ‘). Η ‘Ελτσε είχε 5 τελικές προσπάθειες με μόλις 2 εντός εστίας.

Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματά τους αποδεικνύουν πραγματικά ότι ήταν μια εξαιρετική περίοδος για το παρασκήνιο της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί στην γραμμή άμυνας αλλά υπάρχουν σημάδια απότομης βελτίωσης με αποτέλσμα η νίκη εντός εδράς να εξεταστεί περισσότερο.
Η Μονακό θα μπει στον αγώνα μετά τη νίκη της Λιγκ 1 επί της Κλερμοντ με σκορ αγώνα 1-3.Η Μονακό είχε 46% κατοχή και 6 προσπάθειες στο τέρμα, με 3 από αυτές να καταλήγουν στα δίχτυα. Για τη Μονακό σκόρερ ήταν οι Γουίσαμ Μπεν Γιέντερ (25 ‘), Κέβιν Βόλαντ (48’) και Σοφιάν Ντιόπ (91 ‘). Η Κλερμόν Φουτ είχε 12 τελικές στο τέρμα και 4! απο αυτές τις σταμάτησε το δοκάρι! Ο Μοχάμεντ Μπάγιο (7 ‘) σκόραρε για την Κλερμοντ.

Τα στατιστικά λένε την ιστορία και η Μονακό έχει σκοράρει σε 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες της, με παθητικό 7 γκολ συνολικά. Στη γραμμή άμυνας έχει σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει απλώς να μάθουμε αν αυτό το μοτίβο μπορεί να διατηρηθεί εδώ σε αυτόν τον αγώνα ή όχι.

Τελευταία Νέα: Ρεαλ Σοσιεδαδ
Ντιέγκο Ρίκο, Κάρλος Φερνάντες, Νάτσο Μονρεάλ, Τζον Πατσέκο, Τζον Γκουρίντι, Αλέξανδρος Σέρλοθ , Ασίερ Ιλαραμέντι είναι μακροχρόνιοι τραυματίες. Οι Μπαρενετχέα, Νταβίντ Σίλβα και Ισαάκ δεν είναι εντός πλάνων του Αλγκουασίλ επίσης λόγο τραυματισμών.

Τελευταία Νέα: Μονακό
Υπάρχει μόνο ένα θέμα φυσικής κατάστασης για τον παίκτη του Μονακό Νίκο Κόβα και λογικά θα χάσει την αποψινή αναμέτρηση.

Συνοπτικά:
Κατά τη γνώμη μας, η Μονακό θα πρέπει παλέψει σκληρά ως ομάδα για να ξεπεράσει αυτή τη ενδεκάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία πιστεύουμε ότι θα καταλήξει να σκοράρει και πιθανότατα θα κρατήσει και καθαρό το φύλλο αγώνα. Όμως, δε θα είναι εύκολο να διαπεράσει την άμυνα της Μονακό που με τη σειρά της θέλει να φύγει έστω με τον βαθμο απο τη σημερινή αναμέτρηση.

Εκτίμηση:
Θα επιλέξουμε το σύνολο τερμάτων στο UNDER 2.5 goals

About Fanparrot