Home » Bet of the day » Σκοράρουν και οι δύο στο Σεντ Μέρι!
Σαουθάμπτον
Σαουθάμπτον

Σκοράρουν και οι δύο στο Σεντ Μέρι!

Σκοράρουν και οι δύο στο Σεντ Μέρι!

Η Σαουθάμπτον θα προσπαθήσει να επανορθώσει για τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με τη Λέστερ Σίτι στη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Άγιοι είχαν τα πάνω και τα κάτω τους στο πρώτο μισό της σεζόν, με την ομάδα να κάθεται στη 15η θέση ενόψει της επίσκεψης της Λέστερ. Ο μέσος Στιούαρτ Άρμστρονγκ είναι εκτός έδρας λόγω τραυματισμού, ενώ ο αμυντικός Τζακ Στέφενς είναι μια μεγάλη αμφιβολία. Ο φορμαρισμένος εξτρέμ Νέιθαν Ρέντμοντ πιέζει για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Οι Αλεπούδες, από την άλλη πλευρά, στοχεύουν στη νίκη έπειτα από τη νίκη με 4-2 επί της Γουότφορντ όπου ο Τζέιμι Βάρντι σημείωσε ένα τέρμα. Η Λέστερ Σίτι είναι πιθανό να υιοθετήσει μια ακόμη επιθετική προσέγγιση και, καθώς οι Άγιοι είναι μια πραγματική δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται εντός έδρας, θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο και των δύο ομάδων να σκοράρουν. Όλοι οι Μεντύ, Τιλμανς, Φοφανά, Τζάστιν και Περέιρα και είναι σε στάδιο αποκατάστασης λόγω τραυματισμών για την φιλοξενούμενη ομάδα.

  • Η εκτίμηση μας ενισχύεται από το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είναι στην πρώτη πεντάδα της Πρέμιερ Λιγκ με τις ομάδες που έχουν εμφανίσει τα περισσότερα G/G. Για περισσότερα στατιστικά ομάδων μεταβείτε στο http://fanatic.gr/statistics/.

Εκτίμηση:
Goal/Goal

About egglezos