Home » Bet of the day » Σκούπι – Σάμροκ Ρόβερς
Σκούπι - Σάμροκ Ρόβερς
Σκούπι - Σάμροκ Ρόβερς

Σκούπι – Σάμροκ Ρόβερς

  • Μία ή καμία ομάδα σκόραρε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Shkupi.
  • Και οι δύο ομάδες δεν σκόραραν σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία ανταγωνιστικά εκτός έδρας παιχνίδια της Shamrock Rovers.
  • Η Shamrock Rovers απλά πρέπει να μην χάσει με 2+ γκολ για να προκριθεί.

Όλα εξαρτώνται από τη διαχείριση του παιχνιδιού
Μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, το βάρος πέφτει στη Σκούπι, για το λόγο ότι θα πρέπει να ψάξει γρήγορο τέρμα. Ωστόσο, με τη μοναδική νίκη της Σκούπι στα προκριματικά μέχρι στιγμής να προέρχεται επί της Λινκολν, δύσκολα εμπνέει εμπιστοσύνη απέναντι σε πολύ πιο ικανούς αντιπάλους όπως την Σάμροκ Ρόβερς.

Τα παιχνίδια με τη συμμετοχή των γηπαιδούχων συχνά κρίνονται από το πρώτο γκολ και με μία ή καμία ομάδα να έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες ανταγωνιστικές εντός έδρας αναμετρήσεις της, μια ασφυκτική εμφάνιση των Ρόβερς θα μπορούσε να μετατρέψει το παιχνίδι σε μια απογοητευτική μάχη φθοράς του 90λεπτου.

Η Shamrock μπορεί να μπει στο παιχνίδι
Η Σάμροκ Ρόβερς πρέπει απλώς να ταξιδέψει εδώ και να μην χάσει με διαφορά δύο ή περισσότερων τερμάτων και η πρόκρισή της στον γύρο των πλέι οφ του Europa League είναι εξασφαλισμένη. Ως εκ τούτου, προβλέπουμε ότι και οι δύο ομάδες δεν θα σκοράρουν σε αυτό το παιχνίδι με την επιλογή μικρότερου στοιχήματος να πηγαίνει προς μια απογοητευτική βαρετή ισοπαλία, 0-0.

Η Σάμπροκ μπορεί να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι και να αποκλείσει κάθε απειλή της Σκούπι με τη σκληρή δουλειά που έχει ήδη γίνει, αν και οι φιλοξενούμενοι μπορούν κάλλιστα να το κλέψουν, δεδομένου ότι η επιθετική ώθηση είναι στους γηπεδούχους.

PICK: No goal & under 2.5 goals

About Fanparrot