Home » Anthonios » Τσαγκαροδευτέρα…Ευρώπης για ΠΑΟΚ!
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΝΙΜΠΟΥΡΚ(MEGAPRESS/ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)

Τσαγκαροδευτέρα…Ευρώπης για ΠΑΟΚ!

Διαβολοβδομάδα έχουμε για την Ευρωλίγκα η οποία ξεκινάει από αύριο. Σαν… πρόγευμα, σε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι απόψε, ο πάντα μαχητικός ΠΑΟΚ υποδέχεται την σούπερ ενισχυμένη Γαλατασαράι.

Η ομάδα του coach Λυκογιάννη προερχόμενη από ρεπό αυτήν την εβδομάδα στο πρωτάθλημα, επιθυμεί να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μετά το σεφτέ που έκανε απέναντι στον Ηρακλή. Το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός για τους ασπρόμαυρους καθώς σε περίπτωση ήττας, με συνολικό απολογισμό 3/3 ήττες θα είναι δύσκολο έως αδύνατον να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Απέναντι τους σε αυτήν την δύσκολη αποστολή, η ομάδα του πρωτοεμφανιζόμενου σε αυτό το επίπεδο Ekrem Memnun, ο οποίος πριν μόλις 2 μέρες οδήγησε την Τσιμ Μπομ σε διπλό στην έδρα της Εφές με σκορ 85-92, σε ένα ματς που την παράσταση έκλεψε ο γνωστόςβετεράνος γκαρντ Ντι Μπόστ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με απίθανο triple-double 15 πόντων, 14 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 36 λεπτά, ενώ στο BCL έχει ήδη 2/2 νίκες και σχεδόν κλεισμένη θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η φόρμα της Γαλατά είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει αγχωμένος το τελευταίο του χαρτί, επομένως θα επιλέξουμε 2/2 σε απόδοση 2.00.

About Anthonios