Home » Bet of the day » Λίβερπουλ – Νιούκαστλ

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ

Βασικά κλειδιά της αναμέτρησης:

  • Η Λίβερπουλ έχει την καλύτερη επίθεση της Premier League με 45 γκολ σε 16 αγώνες.
  • Η Νιούκαστλ έχει το χειρότερο αμυντικό ρεκόρ στην κατηγορία, με 2,13 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.
  • Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ με τρία ή περισσότερα γκολ.
  • Οι κόκκινοι έχουν κερδίσει τα τελευταία επτά παιχνίδια τους και έχουν σκοράρει τέσσερα γκολ σε τρία από αυτά.
  • Η Λίβερπουλ αναζητά την όγδοη σερί νίκη.
  • Η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 4-0 από τη Λέστερ το Σαββατοκύριακο και θα μπορούσε να είναι στη σειρά για άλλη μια μεγάλη ήττα απόψε στο Άνφιλντ.

Ανάλυση Ομάδων:

Η ισχυρή επίθεση της Λίβερπουλ έχει δυσκολευτεί πρόσφατα καθώς περιορίστηκε στο 1-0 στις δύο τελευταίες της νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, στη Γουλβς και εντός έδρας με την Άστον Βίλα, αλλά ο αγώνας της Πέμπτης μοιάζει με μια καλή ευκαιρία για τους Κόκκινους να ξαναβρούν το επιθετικό τους πνεύμα.

Η Νιούκαστλ έχει δεχτεί ανησυχητικά 34 γκολ σε 16 αγώνες και στην αποψινή αναμέτρηση βλέπει την καλύτερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ να αντιμετωπίζει τη χειρότερη άμυνα.

Η Λίβερπουλ μπορεί να κερδίσει με ευρύ σκορ.
Η Νιούκαστλ κατάφερε να κρατήσει τη Λίβερπουλ σε ισοπαλίες και στις δύο αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν, αλλά η απόκτηση οποιουδήποτε είδους αποτελέσματος σήμερα φαίνεται τεράστιο αίτημα για τους παίκτες του Έντι Χάου.

Πριν από τη νίκη με 1-0 επί της Βίλα, η Λίβερπουλ είχε κερδίσει με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά σε τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και θα μπορούσε να κερδίσει με άφθονο περιθώριο τη Νιούκαστλ.

Συμπερασματικά:

Οι Κόκκινοι είναι το βαρύ φαβορί για να κερδίσουν αυτό το ματς, επομένως για να αποσπάσουμε κάποια αξία από αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε τολμηροί και μια νίκη εντός έδρας με -2 χάντικαπ είναι το κύριο στοίχημα. Η Νιούκαστλ δεν έχει δεχθεί ακόμη περισσότερα από τέσσερα γκολ στα ταξίδια της και η Λίβερπουλ δεν έχει σκοράρει περισσότερα από τέσσερα εντός έδρας, οπότε η νίκη με 4-0 για τους γηπεδούχους έχει μια ευκαιρία στην αγορά του σωστού σκορ.

Εκτίμηση:
Λίβερπουλ Νίκη -2 Χάντικαπ

Πιθανές ενδεκάδες των ομάδων:

About kouvar