Home » Bet of the day » Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

Βασικά κλειδία της αναμέτρησης

  • Έχουν σημειωθεί τουλάχιστον δύο γκολ σε επτά από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια της Σεβίλλης στη La Liga
  • Η Μπαρτσελόνα έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της σε εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος
  • Η Σεβίλλη είναι αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν

Αναμένονται γκολ με τη Σεβίλλη


Η Σεβίλλη βρίσκεται σε εξαιρετική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα με τον Ραμόν Σάντσεζ αυτή τη σεζόν. Έχουν παίξει οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και κέρδισαν τα επτά από αυτά, χάνοντας βαθμούς μόνο στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Αλαβές. Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι έχει ήδη σκοράρει κόντρα σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Βαλένθια και η Εσπανιόλ, ενώ έχουν πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της Λα Λίγκα, μετρώντας τη νίκη με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ. Έχουν ήδη σκοράρει 20 γκολ εντός έδρας και φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να πιάσουν απόδοση ξανά απέναντι σε μια άμυνα της Μπαρτσελόνα που απέχει πολύ από το να είναι “στεγανή”.

Τα αμυντικά προβλήματα της ΜπάρτσαΜπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το Σαββατοκύριακο, αλλά ήταν μόνο απέναντι στην μαχώμενη αλλά χαμηλού επιπέδου Έλτσε, την οποία νίκησε οριακά και πήρε το 3ποντο χάρη προς τη λήξη της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχουν πάρει μόλις μία νίκη στα επτά παιχνίδια τους μακριά από το Καμπ Νου στη Λα Λίγκα αυτή τη σεζόν. Πέντε από αυτούς τους αγώνες περιείχαν τουλάχιστον δύο γκολ, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων, ενώ η Μπάρτσα κατάφερε μόλις μία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή πάνω από αυτήν στον πίνακα.

Εκτίμηση: Η Σεβίλλη είναι ξακάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι σε φόρμα και φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να συνεχίσει την ισχυρή της φόρμα κερδίζοντας μόλις μια δεύτερη νίκη σε οκτώ αγώνες εναντίον της Μπαρτσελόνα. Προβλέπω ότι θα πάρουν μια νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ σε αυτόν τον αγώνα.

Σημείο: Νίκη Σεβίλλη και Over 2.5 goals (combo bet)

About kouvar