Home » Egglezos » Λιντς – Τσέλσι |21.08|
Λιντς - Τσέλσι

Λιντς – Τσέλσι |21.08|

  • Η Λιντς σκόραρε δύο φορές και στα δύο παιχνίδια της φέτος
  • Ο Ροντρίγκο έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές φέτος
  • Οι Μπλε δέχτηκαν δύο γκολ από τα Σπερς το περασμένο Σαββατοκύριακο
  • Η Λιντς έχασε και τις 12 αναμετρήσεις με την πρώτη εξάδα την περασμένη σεζόν, δεχόμενη 47 φορές

Οι Μπλε είναι on fire
Μετά από ένα θερμό απόγευμα κόντρα στην Τότεναμ την Κυριακή, η Τσέλσι κατευθύνεται στην ήρεμη και ψύχραιμη ατμόσφαιρα του Elland Road. Βέβαια, αυτές οι δύο ομάδες έχουν μια μακροχρόνια αντιπαλότητα που χρονολογείται από τη δεκαετία του ’70, οπότε περιμένετε μια τεταμένη υποδοχή για τους Μπλε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το αφεντικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, θα ελπίζει να διατηρήσει λίγο καλύτερα την ψυχραιμία του στο Λιντς, ενώ ο Γέσε Μαρς δεν φαίνεται να είναι ο τύπος που θα τον εκνευρίσει. Ωστόσο, η ομάδα του Μαρς έχει κάνει ένα λαμπρό ξεκίνημα και είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στους Μπλε.

Δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους
Η Λιντς έχει ξεκινήσει αήττητη τη φετινή σεζόν, αν και μάλλον θα είναι απογοητευμένη που δεν έχει τέλειο ρεκόρ. Οι γηπεδούχοι παραχώρησαν προβάδισμα με 2-0 στη Σαουθάμπτον την περασμένη αγωνιστική. Δεν μπορεί να είναι πολύ απογοητευμένοι που έχουν τέσσερις βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια, αφού περίμεναν μέχρι τον Οκτώβριο για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο την προηγούμενη περίοδο. Η Λιντς θα στερηθεί τον Πάτρικ Μπάμφορντ σε αυτό το ματς, αλλά αυτός ο τραυματισμός αποτελεί ευκαιρία για τον Τζέσε Μαρς. Τώρα μπορεί να μετακινήσει τον Rodrigo μπροστά, επιτρέποντάς του να χτίσει πάνω σε ένα λαμπρό ξεκίνημα. Ο Ισπανός έχει σκοράρει τρεις φορές στα δύο πρώτα παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού τέρματος την τελευταία φορά. Υποστηρίξτε τον να συνεχίσει αυτή την εξαιρετική φόρμα, προκαλώντας προβλήματα στους Μπλε.

Μεγάλη δοκιμασία για την ομάδα του Μαρς
Η Λιντς πέρασε άσχημα απέναντι στην Big Six την περασμένη σεζόν, χάνοντας και τις 12 αναμετρήσεις. Ηττήθηκε σημαντικά σχεδόν σε κάθε αγώνα, δεχόμενη τον απίστευτο αριθμό των 47 τερμάτων. Πάνω από τα μισά από τα 79 γκολ που δέχτηκαν σε 38 παιχνίδια την περασμένη περίοδο, ήρθαν σε αυτά τα 12 ματς. Ο Μαρς έχει πολλή δουλειά να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη Λιντς τουλάχιστον ανταγωνιστική.

Έχει σκοράρει δύο φορές και στα δύο πρώτα παιχνίδια της, ενώ οι Μπλε έδωσαν δύο γκολ στην Τότεναμ την περασμένη αγωνιστική. Η άμυνα της Τσέλσι δεν δείχνει ακόμα εντελώς συμπαγής, οπότε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μοιάζει το καλύτερο στοίχημα σε αυτή τη σύγκρουση.

Ωστόσο, με δεδομένο το ρεκόρ της Λιντς απέναντι στις κορυφαίες ομάδες την περασμένη περίοδο, είναι δύσκολο να δούμε το αήττητο ξεκίνημά της να διαρκεί. Η επίθεση των Μπλε φάνηκε πιο δυνατή κόντρα στα Σπερς και θα πρέπει να βρει χώρους απέναντι στους γηπεδούχους, οπότε θα πάω με νίκη των φιλοξενούμενων.

PICK: Νίκη Τσέλσι & Οβερ 2.5 goals

About egglezos