Home » Premier League » Άστον Βίλα vs Γουέστ Χαμ
Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ

Άστον Βίλα vs Γουέστ Χαμ

vs

Προεπισκόπηση

  • Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της Aston Villa.
  • Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να σημειώσει καθαρό φύλλο αγώνα στην Premier League μέχρι στιγμής.
  • Η Γουέστ Χαμ δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά έχει καταφέρει έξι γκολ στην Ευρώπη.
  • Η Βίλα είναι αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και τα δύο από αυτά έληξαν 1-1.

Το δίδυμο των ανίσχυρων συναντιέται στο Βίλα Παρκ
Η Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει καταστροφικά τη σεζόν και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει πάρει ακόμα βαθμούς στην Premier League ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Άστον Βίλα.

Η Βίλα δεν τα έχει πάει πολύ καλύτερα με μία νίκη και δύο ήττες σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής, και αυτή η σύγκρουση μοιάζει κρίσιμη για δύο προπονητές που θα μπορούσαν να βρεθούν υπό πραγματική πίεση στο όχι πολύ μακρινό μέλλον αν τα αποτελέσματα δεν βελτιωθούν.

Τα σφυριά εξακολουθούν να αναζητούν το πρώτο γκολ
Η Γουέστ Χαμ όχι μόνο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα βαθμό, αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμα, αλλά αυτό το σερί μπορεί να τελειώσει στη Βίλα την Κυριακή.

Η Βίλα έχει δεχτεί σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής και έμεινε πίσω στο σκορ από την ομάδα της League One, την Μπόλτον, στο Κύπελλο EFL μεσοβδόμαδα, προτού συσπειρωθεί και κερδίσει με 4-1.

Η Γουέστ Χαμ έβγαλε τα δόντια της στην Ευρώπη, σκοράροντας έξι γκολ και δεχόμενη ένα σε δύο αγώνες στα προκριματικά του Europa Conference League με τη δανέζικη Βίμποργκ, και το σημερίνο ταξίδι στη Βίλα μοιάζει τώρα μια καλή ευκαιρία για να τερματίσει το άγονο σερί της στο πρωτάθλημα.

Η λεία μπορεί να μοιραστεί στο Βίλα Παρκ
Η Βίλα επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής και έχει χάσει μόλις μία από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της εξόδους στο Βίλα Παρκk, και αυτή η ήττα ήταν με 2-1 από τη Λίβερπουλ, καθώς οι “κόκκινοι” προσπαθούσαν να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η Γουέστ Χαμ ήταν αναμφισβήτητα άτυχη που άφησε άσφαιρη τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο μοναδικό της ταξίδι στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και υπάρχει πιθανότητα αυτές οι δύο ομάδες που βρίσκονται εκτός κλίματος να αλληλοεξουδετερωθούν την Κυριακή.

Η Βίλα έχει σκοράρει ακριβώς ένα γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και με τη Γουέστ Χαμ να δείχνει να μην έχει αυτοπεποίθηση στην επίθεση, η ισοπαλία 1-1 μοιάζει μια λογική επιλογή ως το στοίχημα για το σωστό σκορ.

PICK: Ισοπαλία

Πιθανό σκορ: 1-1

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
28 Αυγούστου, 2022 16:00 Premier League 2022/2023

About Fanparrot