Home » Serie A » Λάτσιο vs Ίντερ
Λάτσιο - Ίντερ

Λάτσιο vs Ίντερ

vs

Προεπισκόπηση

  • Η Ίντερ και η Λάτσιο ήταν οι δύο ομάδες με τα περισσότερα γκολ στη Serie A την περασμένη περίοδο, βρίσκοντας δίχτυα 84 και 77 φορές αντίστοιχα.
  • Πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Λάτσιο περιείχαν over 2,5 γκολ, ενώ σκόραραν και οι δύο ομάδες.
  • Εν τω μεταξύ, κάθε ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια της Ίντερ περιείχε πάνω από 2,5 γκολ, ενώ σε οκτώ από αυτά σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Η αναμέτρηση υπόσχεται διασκέδαση
Η Λάτσιο υποχρέωσε την Ίντερ στην πρώτη της ήττα στη Serie A την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας τους Νερατζούρι με 3-1 σε έναν αγώνα θρίλερ στο Ολίμπικο τον περασμένο Οκτώβριο. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, είναι φαβορί για τον τίτλο και πάλι μετά τις ισχυρές προσθήκες και τις δύο πρώτες νίκες της σεζόν, θα θέλει απεγνωσμένα να αποφύγει ένα ακόμη στραβοπάτημα κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Μόνο η Ίντερ (84) ξεπέρασε τη Λάτσιο στη Serie A την περασμένη σεζόν, με τους “μπιανκοτσελέστι” του Μαουρίτσιο Σάρι να βρίσκουν δίχτυα 77 φορές. Αν και η Λάτσιο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Τορίνο την περασμένη εβδομάδα, έχει δει και τις δύο ομάδες να σκοράρουν και over 2,5 γκολ στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πρέπει να βελτιώσουν το κακό τους ρεκόρ απέναντι στις καλύτερες ομάδες, το οποίο τους στοίχισε την ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν – η Λάτσιο έχασε έξι από τις οκτώ αναμετρήσεις της με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Serie A την περασμένη περίοδο, αποσπώντας μόλις τέσσερις βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια.

Οι Νερατζούρι, εν τω μεταξύ, έκαναν μια πιο πειστική εμφάνιση και επικράτησαν με 3-0 της Σπέτσια την προηγούμενη αγωμιστική, αφού χρειάστηκαν νίκη της τελευταίας στιγμής στο Λέτσε την πρώτη αγωνιστική. Ενώ οι παίκτες του Ιντζάγκι παραμένουν η πιο ισχυρή επιθετική δύναμη της Serie A, σκοράροντας 19 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, η αμυντική τους σταθερότητα έχει εξασθενήσει τελευταία – κάθε ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια των φιλοξενούμενων είχε πάνω από 2,5 γκολ, ενώ σε οκτώ έχουν βρει δίχτυα και οι δύο ομάδες.

Αναμένεται θρίλερ στη Ρώμη
Δεδομένων των εξαιρετικών επιθετικών επιδόσεων των δύο ομάδων, καθώς και των πρόσφατων αμυντικών αδυναμιών της Ίντερ, το να ποντάρουμε σε over 2,5 γκολ και να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες μοιάζει δυνατό σημείο – η Λάτσιο έχασε μόνο τρία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος την περασμένη περίοδο και έχει τη δυνατότητα να ανησυχήσει τα φαβορί για τον τίτλο.

PICK: BTTS & όβερ 2.5 goals

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
26 Αυγούστου, 2022 21:45 Serie A 2022/2023

Τόπος διεξαγωγής

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

About Fanparrot