Home » Bet of the day » Αούστρια Βιέννης – Φενέρμπαχτσε |18.08|
Αούστρια Βιέννης - Φενέρμπαχτσε

Αούστρια Βιέννης – Φενέρμπαχτσε |18.08|

Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Αούστρια Βιέννης.
Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε.
Η Φενέρμπαχτσε έχει φέρει ισοπαλία στα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στο Europa League, τρία εκ των οποίων έληξαν 1-1.

Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει απογειωθεί ακόμα με τον νέο προπονητή της
Η Φενέρμπαχτσε του Χόρχε Ζέσους δεν έχει απογειωθεί ακόμα και μια ακόμα ισοπαλία θα μπορούσε να προκύψει όταν τα κίτρινα καναρίνια θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη την Αούστρια Βιέννης για τα προκριματικά του Europa League. Δύο φορές δεύτερος στο Europa League με την Μπενφίκα, ο Ζέσους φυλάει τα καλύτερά του για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει το Copa Libertadores κατά τη διάρκεια της μοναχικής του χρονιάς με τη Φλαμένγκο. Κατά τη διάρκεια εκείνης της επιτυχίας του 2019, η ομάδα του απέσπασε 1-1 εκτός έδρας ισοπαλίες στα προημιτελικά και στα ημιτελικά που τελικά την έβαλαν να προχωρήσει στην έδρα της. Η Φενέρ θα φαντάζεται τις πιθανότητες να τελειώσει τη δουλειά όταν θα πάρει τους Αυστριακούς πίσω στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Οι γηπεδούχοι πρέπει να το προσπαθήσουν
Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να αποκλείσουν τη Φενέρμπαχτσε και μπορεί να θεωρήσουν ακόμη και μια ισοπαλία στην έδρα τους ως αξιοπρεπές αποτέλεσμα, δεδομένου ότι τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε πλέον. Σίγουρα ο προπονητής θα πρέπει να τους πείσει να επιτεθούν με στόχο να τρομάξουν τους Τούρκους φιλοξενούμενους και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια διασκεδαστική υπόθεση.

Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Αούστρια Βιέννης και στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε, οπότε υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι μπορεί να προσγειωθεί εδώ. Ο Ζέσους έχει επιβλέψει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε πρώτα παιχνίδια του ως επικεφαλής της Φενέρ, οπότε φαίνεται ότι δεν είναι πάντα σε θέση να πιέσει το θέμα όπως θα ήθελε. Η τουρκική ομάδα της Super Lig έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στη διοργάνωση, τρία εκ των οποίων έληξαν 1-1, οπότε είναι προφανής επιλογή στο στοίχημα για το σωστό σκορ.

PICK: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

About kouvar