Home » Bet of the day » Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα |17.08|
Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα |17.08|

  • Και οι δύο ομάδες έχουν βρει δίχτυα στις δύο από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Ντιναμό.
  • Η Μπενφίκα έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.
  • Στις τρεις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων η Μπενφίκα έχει κερδίσει με διαφορά 2+ τερμάτων.

Μπορεί η Ντιναμό να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα;
Δεδομένου του πολέμου στην Ουκρανία, αυτό είναι μόλις το τέταρτο παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου από τον Δεκέμβριο και αυτό ίσως φαίνεται στα αποτελέσματά της, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Δεν υπάρχει το γνωστό πλεονέκτημα έδρας σε αυτό το ματς, που διεξάγεται στην Πολωνία, και υπάρχει φόβος ότι η άμυνά της, που έχει κρατήσει μόνο δύο καθαρά φύλλα μέχρι στιγμής, δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην Μπενφίκα. Πράγματι, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει ένα συγκλονιστικό ρεκόρ απέναντι στην πορτογαλική ομάδα, χάνοντας τις τέσσερις από τις έξι συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας και της ήττας στο Champions League την περασμένη σεζόν.

Η Μπενφίκα έπιασε κορυφή
Από την άλλη πλευρά, η Μπενφίκα έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη σεζόν, κερδίζοντας και τα τέσσερα παιχνίδια της μέχρι στιγμής, τα τρία από αυτά με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων. Παρόλα αυτά, έχει κρατήσει μόνο δύο καθαρά φύλλα, εκ των οποίων μόλις το ένα ήταν εκτός έδρας, στη νίκη με 1-0 επί της Κάζα Πία για την Primeira Liga το Σάββατο. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ, η οποία έχασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης από τη Λίβερπουλ την περίοδο 2021/22, έχει χάσει μόλις ένα από τα έντεκα τελευταία.

Προβλέπω ότι η Ντιναμό θα πετύχει ένα γκολ σε αυτό το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η Μπενφίκα θα κερδίσει με το σφύριγμα της λήξης.

PICK: Όβερ 2.5 goals

About kouvar