Home » Champions League » Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Λίβερπουλ-Ατλέτικο
Λίβερπουλ-Ατλέτικο

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Άνφιλντ όταν η Λίβερπουλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετρηθούν στον Β’ όμιλο το βράδυ της Τετάρτης. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν να διατηρήσουν ανέπαφο το 100% ρεκόρ τους και οι μπουκ τους βλέπουν ως φαβορί για να κερδίσουν τον αγώνα. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ένας από τους βασικούς διεκδικητές για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, θα είναι ο άνθρωπος που θα παίξει μεγάλο ρόλο για τους γηπεδούχους. Ο Κεϊτά λογικά είναι έτοιμος για τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι είχε έναν μικροτραυματισμό στο ισόπαλο 2-2 με την Μπράιτον, ενώ οι συμπαίκτες του, Έλιοτ, Μίλνερ και Φαμπίνιο παραμένουν εκτός πλάνων για την αναμέτρηση.

Οι Ροχιμπλάνκος, στοχεύουν να πάρουν εκδίκηση από τη Λίβερπουλ για την ήττα με 3-2 στο στάδιο “Wanda Metropolitano”, αλλά δεδομένης της φόρμας των κόκκινων τον Οκτώβριο, προβλέπουμε ότι οι πάικτες του Ντιέγκο Σιμεόνε θα επιστρέψουν στη Μαδρίτη με άδεια χέρια. Οι Κοντόμπια, Λεμάρ και Γιορέντε θα λείψουν λόγω τραυματισμών, ενώ ο Αντουάν Γκρισμάν είναι εκτός λόγο τιμωρίας.

Συμπερασματικά:
Σπουδαία αναμέτρηση για το δεύτερο όμιλο, οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα με τη Λίβερπουλ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον Σαλάχ που δείχνει να έχει ζεστάνει τις μηχανές αλλά και το σύνολο της Ατλέτικο ξέρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία και αυτός είναι ο λόγος που θα υποστηρίξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Εκτίμηση:
Goal/Goal

About kouvar