Home » Bet of the day » Συνεχίζεται το σερί ήττας της Λειψίας
Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν
Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν

Συνεχίζεται το σερί ήττας της Λειψίας

  • Η Λειψία έχει χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο Champions League
  • Η PSG έχει κερδίσει τρεις από τις τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις
  • Ο Mbappe έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του

Συνεχίζεται το σερί ήττας της Λειψίας

Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο αναμετρήθηκαν, αφού και οι δύο πέρασαν από τον ίδιο όμιλο την περασμένη σεζόν. Ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, η φόρμα της Λειψίας στην Ευρώπη έχει χαλάσει.

Η γερμανική ομάδα έχει χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Champions League με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτού του ομίλου, συμπεριλαμβανομένης της ήττας έκπληξη με 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ στο τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Η Λειψία έχει χάσει επίσης τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις της στο Champions League με την Παρί, επομένως οι ελπίδες της να τερματίσουν το σερί ήττων δεν έχουν μεγάλο ποσοστό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κερδίσει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και έχει καταγράψει νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την τελευταία φορά να είναι η νίκη με 3-2 επί της Λειψίας στο Παρίσι. Υποστηρίζω τη γαλλική ομάδα για να συνεχίσει αυτό το σερί, επίσης ένα στατιστικό δεδομένο είναι ότι τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λειψίας έχουν δει και τις δύο ομάδες να σκοράρουν.

Εκτίμηση:
Νίκη Παρί Σεν Ζερμέν

Ειδικό Στοίχημα:

Any time scorer: Κιλιάν Μπαπέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ μπαίνει σε αυτή την αναμέτρησ έχοντας σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Ο ρυθμός του Γάλλου προκαλεί προβλήματα στο διάβα του. Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του, ο Μπαπέ συμμετείχε άμεσα σε περισσότερα γκολ εκτός έδρας από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στο Champions League (28 – 19 γκολ και εννέα ασίστ).

About Fanparrot