Home » Bundesliga » Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου |14.08|
Ουνιον Βερολίνου

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου |14.08|

  • Η Ουνιόν Βερολίνου κέρδισε τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στην Bundesliga.
  • Πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Ένωσης στο πρωτάθλημα έληξαν με νίκες από το ημιχρόνο.
  • Η Μάιντς κέρδισε μόλις ένα από τα έξι ιστορικά H2H της Bundesliga.

Απειλείται το καλό εντός έδρας ρεκόρ της Μάιντς
Μετά τη νικηφόρα έναρξη των αγώνων της, η Μάιντς επιστρέφει στην έδρα της και θέλει να συνεχίσει την καλή φόρμα που κατέγραψε εδώ πέρυσι στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν εδώ μόλις δύο ήττες σε όλη τη σεζόν, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι η μία από αυτές ήρθε από την Ουνιόν Βερολίνου!

Η αναμέτρηση αυτή είναι μια συχνά πικάντικη υπόθεση, καθώς στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες διοργανώσεις έχει επιδειχθεί μια κόκκινη κάρτα, με κάθε πλευρά να έχει δεχθεί από δύο. Σε περίπτωση που η καθιερωμένη αποβολή πάει υπέρ των γηπεδούχων, μπορεί να υπάρξουν μεγάλα προβλήματα στη Μάιντς.

Εμπνέει περαιτέρω εμπιστοσύνη για άλλη μια ανατροπή εδώ είναι το γεγονός ότι η Ουνιόν δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ στην Μπουντεσλίγκα εναντίον κανενός αντιπάλου όσα εναντίον της Μάιντς (13). Επιπλέον, η Union έχει 100% ποσοστό ισοπαλίας στις εκτός έδρας πρεμιέρες της Bundesliga, οπότε ένα θετικό αποτέλεσμα θα εκπλήξει λίγους.

Πάμε με τους φιλοξενούμενους
Προβλέπουμε ότι η αξία βρίσκεται με τους φιλοξενούμενους σε αυτή την αναμέτρηση, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε την Ουνιόν Βερολίνου/ισοπαλία στην αγορά των διπλών πιθανοτήτων. Όσον αφορά το σωστό σκορ, θα πάμε σε μια δύσκολη νίκη με 2-1. Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες στην Μπουντεσλίγκα και η Μάιντς το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τους περισσότερους.

PICK BET BUILDER:

  1. Over 2.5 goals
  2. Over 4.5 κάρτες
  3. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

About Fanparrot