Home » KOUVAR » Φιορεντίνα – Κρεμονέζε |14.08|
Φιορεντίνα - Κρεμονέζε

Φιορεντίνα – Κρεμονέζε |14.08|

  • Η Φιορεντίνα πήρε 41 βαθμούς από τα 19 εντός έδρας παιχνίδια της στη Serie A την περασμένη σεζόν – αριθμός που ξεπερνιέται μόνο από τους 45 της Ίντερ.
  • Οι “βιόλα” κέρδισαν χάντικαπ -1 σε επτά από τις 13 εντός έδρας νίκες τους την περασμένη περίοδο.
  • Η Κρεμονέζε έχει περάσει μια απογοητευτική μεταγραφική περίοδο από τότε που κέρδισε την άνοδο.

Η Κρεμονέζε είναι απίθανο να ανέβει στην κορυφή
Η Κρεμονέζε θα παίξει την Κυριακή το πρώτο της παιχνίδι στη Serie A από το 1996, αφού την περασμένη σεζόν τερμάτισε δεύτερη πίσω από τη Λέτσε στη Serie B. Η αρχική τους ανταμοιβή, ωστόσο, είναι ένα ταξίδι στη Φλωρεντία, όπου η Φιορεντίνα συγκέντρωσε 13 νίκες σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος την περασμένη περίοδο, και οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι δύσκολα μπορούν να ανταγωνιστούν.

Πράγματι, οι γηπεδούχοι του Vincenzo Italiano σφράγισαν την ευρωπαϊκή πρόκριση παρά την απώλεια του Dusan Vlahovic στα μέσα της σεζόν πέρυσι, και είναι και πάλι σκοτεινά άλογα μετά την απόκτηση των Luka Jovic και Dodo. Η Λα Βιόλα θα πρέπει να επαναλάβει την εντός έδρας φόρμα της προηγούμενης περιόδου για να απειλήσει την πρώτη εξάδα. 41 βαθμοί εντός έδρας ήταν ένας απολογισμός που ξεπερνούσε μόνο η Ίντερ (45), και μόνο δύο ομάδες πέτυχαν περισσότερα από τα 38 γκολ της Serie A εντός έδρας.

Η Κρεμονέζε, εν τω μεταξύ, αντιμετώπισε δυσκολίες μετά την άνοδο, με τον προπονητή Φάμπιο Πέκια να παραιτείται ξαφνικά τον Μάιο. Ο αντικαταστάτης του, Μασιμιλιάνο Αλβίνι, δεν έχει καμία εμπειρία στην πρώτη κατηγορία, ενώ η μεταγραφική τους περίοδος ήταν απογοητευτική. Εν τω μεταξύ, η Κρεμονέζε κατέγραψε επτά εκτός έδρας ήττες την περασμένη σεζόν – μόνο έξι ομάδες της Serie B υπέστησαν περισσότερες, καθώς βασίστηκε στην εντός έδρας φόρμα της για να σφραγίσει την άνοδο.

Η Βιόλα θα έχει περισσότερη άνεση στην έδρα της
Λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικό εντός έδρας ρεκόρ αυτής της ζωντανής, συναρπαστικής ομάδας της Φιορεντίνα, το να την ποντάρετε για μια νίκη ρουτίνας το πρώτο Σαββατοκύριακο φαίνεται συνετό: νίκησε με χάντικαπ -1 σε επτά από τις εντός έδρας νίκες της την περασμένη περίοδο και θα πρέπει να το κάνει ξανά την Κυριακή. Εν τω μεταξύ, μια εντός έδρας νίκη με 3-0 θα μπορούσε να προσφέρει κάποια αξία στο σωστό σκορ, αλλά θα υποστηρίξουμε ένα κόμπο ποντάρισμα σε σημείο και τέρματα.

PICK: Νίκη Φιορεντίνα & Over 2.5 goals

About Fanparrot