Home » Bet of the day » Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ |16.08|
Μπόντο Γκλιμτ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ |16.08|

  • Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει σε τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπόντο Γκλιμτ, τα οποία έχουν αποφέρει συνολικά 22 γκολ.
  • Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει με τουλάχιστον τρία γκολ σε επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
  • Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του Champions League.

Έχει ευρωπαϊκό μέταλλο η Ντιναμό.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει πάρα πολύ μεγάλη κλάση για να έχει την ίδια μοίρα με τους προηγούμενους Ευρωπαίους αντιπάλους της Μπόντο Γκλιμτ σε ένα πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League που υπόσχεται να είναι γεμάτο γκολ. Οι πρωταθλητές Νορβηγίας ήταν εξαιρετικοί για να φτάσουν σε αυτό το στάδιο, σαρώνοντας τις Λίνφιλντ και Ζαλκίρις Βίλνιους με κάποιες συντριπτικές εμφανίσεις στο Aspmyra Stadion.

Όμως η Ντινάμο είναι ένα βήμα παραπάνω από όλα αυτά και έχει μπει για τα καλά στην εγχώρια εκστρατεία της, έχοντας διαλύσει με 4-1 την κοντινότερη αντίπαλο Χάιντουκ Σπλιτ με μια πολύ αλλαγμένη σύνθεση το Σαββατοκύριακο. Ο προπονητής Άντι Σάσιτς δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα σε 14 παιχνίδια υπό την ευθύνη του και θα μπορεί να επιλέξει από μια πλήρως έτοιμη ομάδα όταν η ομάδα του ταξιδέψει στη Νορβηγία.

Οι πρωταθλητές Κροατίας έφτασαν στα προημιτελικά του Europa League πριν από δύο χρόνια και αποκλείστηκαν οριακά από την τελική νικήτρια Βιγιαρεάλ. Η περσινή πορεία της στα προκριματικά του Champions League σταμάτησε από τη Σερίφ Τιρασπόλ σε αυτό το στάδιο και στην επόμενη φάση του Europa League αποχώρησε από τη Σεβίλλη με 3-2 στα χέρια των ειδικών της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κνούτσεν θα συνεχίσει να επιτίθεται
Ουσιαστικά έχουν συνηθίσει να λειτουργούν σε υψηλότερο επίπεδο, η περσινή πορεία στο Conference League ήταν αξιοθαύμαστη. Οι Νορβηγοί δεν βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για αυτή την αναμέτρηση, καθώς το αστέρι της ομάδας, ο εξτρέμ Όλα Σολμπάκεν και ο μόνιμος παίκτης του 2021, Σόντρε Φετ, είναι ακόμα εκτός, ενώ ο πρώτος τερματοφύλακας Νικίτα Χάικιν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει στον προηγούμενο γύρο.

Συνοπτικά:

Η ομάδα του Κνούτσεν θα βγει μπροστά και θα επιτεθεί – καθώς είναι ο μόνος τρόπος που ξέρει – αλλά η Ντιναμό θα πρέπει να την επιλέξει στο τρανζίσιον ή να κάνει τα δικά της διαστήματα κυριαρχίας στο παιχνίδι να μετρήσουν. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μοιάζει πιθανό αποτέλεσμα εδώ, δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κρατήσει πολλά καθαρά φύλλα φέτος – αλλά αξίζει επίσης να δούμε πάνω από δύο γκολ στο παιχνίδι.

Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει με τουλάχιστον τρία τέρματα στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν βλέπουμε να διαφέρει και αυτό με την πρόβλεψη για την επικράτηση του ένός από τους δύο.

PICK: Οβερ 2.5 goals

Chart by Visualizer

About kouvar