Home » Champions League » Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν |16.08|
Ρέιντζερς
Ρέιντζερς

Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν |16.08|

  • Η Ρέιντζερς έχει κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
  • Η Ρέιντζερς έχει πετύχει ακριβώς δύο γκολ στα τέσσερα από αυτά τα επτά και τρία γκολ κάθε άλλη φορά.
  • Οι περισσότεροι από την ομάδα της PSV δεν θα έχουν βιώσει ατμόσφαιρα σαν αυτή που τους περιμένει στο Ibrox.

Η Αϊντχόφεν θα μπορούσε να συρρικνωθεί κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας στο Άιμπροξ
Η Ρέιντζερς καταχειροκροτήθηκε στην έδρα της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ στον προηγούμενο γύρο και μια παρόμοια ατμόσφαιρα στο Άιμπροξ μπορεί να την οδηγήσει σε νίκη στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Αϊντχόφεν την Τρίτη. Οι παίκτες του Τζιοβάνι Βαν Μπρόνχοστ φαίνεται να επιφυλάσσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μεγάλες βραδιές όπως αυτή, αναμφίβολα εμπνεόμενοι από την ένθερμη υποστήριξη των οπαδών τους.

Οι Μπλε, που έχουν κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει να υποστηριχθούν ότι θα πάρουν προβάδισμα επί της Αϊντχόφεν για τη ρεβάνς.

Η PSV πηγαίνει καλά φέτος με το νέο αφεντικό RΡουντ Βαν Νίστελρόυ, αλλά γνωρίζει ότι θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον “12ο άνθρωπο” της Τζερς. Οι “λαμπτήρες” ξεπέρασαν αρκετά καλά τη Μονακό στον τρίτο γύρο, αλλά το να παίζουν μπροστά σε ένα ισχνό και ήρεμο κοινό στο Stade Louis δεν είναι προετοιμασία για αυτό που τους περιμένει στη Γλασκώβη.

Η Ρέιντζερς σκοράρει τακτικά δύο ή περισσότερα γκολ στην Ευρώπη
Ο Φαν Νιστελρόι πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Ροσάρ Λεντέσμα, ο οποίος τραυματίστηκε στη νίκη με 5-2 επί της Γκο Αχέντ Ιγκλς την περασμένη εβδομάδα. Ο Joey Veerman είναι πιθανό να μπει στη θέση του, ενώ ο Τσάβι Σίμονς θα μπορούσε να έχει κάνει αρκετά το Σάββατο για να εξασφαλίσει ότι θα ξεκινήσει αντί του πιο έμπειρου Γκους Τιλ.

Ο Ράιαν Κεντ και ο Τζέιμς Σαντς, που ξεκίνησαν στην επιτυχία της δεύτερης αγωνιστικής επί της βέλγικης Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, αλλά έχασαν την εντός έδρας νίκη της των Τζέρς με 4-0 επί της Σεντ Τζόνστον, θα πρέπει να είναι σε θέση να επιστρέψουν και να επαναφέρουν τους γηπεδούχους σε πλήρη ισχύ. Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρώς περισσότερο χρόνο για να συνέλθουν από τις προσπάθειες του Σαββατοκύριακου, γεγονός που μπορεί επίσης να αποτελέσει παράγοντα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η εντός έδρας επιτυχία 2-1 συνιστάται στα στοιχήματα για το σωστό σκορ, επειδή η PSV έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της φέτος και πλέον και στα επτά τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρέιντζερς έχει συγκεντρώσει εννέα στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι σήμερα φέτος και ακριβώς δύο στα τέσσερα από τα επτά τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

PICK: BTTS & Όβερ 2.5 goals

 

About egglezos