Home » Bet of the day » Νόριτς – Μίλγουολ |19.08|
Νόριτς
Νόριτς

Νόριτς – Μίλγουολ |19.08|

  • Η Norwich έχει προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο σε κάθε ένα από τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Η Μίλγουολ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο των τριών τελευταίων αγώνων της Championship.

Η Νόριτς έχει ισχυρή επιθετική γραμμή
Η Νόριτς πετάει στο γήπεδό της και μπορεί να κερδίσει στην αποψινή αναμέτρηση στο Carrow Road και να φτάσει στην επικράτηση κόντρα στην ομάδα της Μίλγουολ. Τα “λιοντάρια” έχουν μείνει με δύο γκολ σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους στην Τσάμπιονσιπ, αν και η στάση τους “ποτέ δεν λέω να πεθάνω” έλαμψε το περασμένο Σάββατο, όταν επέστρεψαν με καταιγισμό επιθέσεων και νίκησαν την Κόβεντρι με 3-2.

Όσο συναρπαστικό και αν ήταν, η ομάδα του Γκάρυ Ρόουετ δεν μπορεί να συνεχίσει να δίνει στον εαυτό της ένα βουνό προβλήματα για να τα ανέβει – και κάπως έτσι βρέθηκε δευτερόλεπτα μακριά από την ήττα στη Σουόνσι στα μέσα της εβδομάδας, πριν ένα φρικτό αυτογκόλ ισοφαρίσει και σώσει έναν βαθμό. Οι “κύκνοι” δεν κατάφεραν να αποκλείσουν την απειλή της Μίλγουολ από τα δεξιά, αν και είχαν ευκαιρίες να βάλουν το ματς στα πόδια τους νωρίτερα. Αυτό όμως που θα προβληματίσει τον Ρόουετ ήταν η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του στα πρώτα λεπτά, όταν δέχτηκε την ισοφάριση μετά από 58 δευτερόλεπτα και θα έπρεπε να είχε μείνει με δύο γκολ πίσω αμέσως μετά την επανέναρξη.

Η απόδοση της Νόριτς το βράδυ της Τρίτης ήταν η καλύτερη της σεζόν και, παρόλο που η νίκη με 2-1 απέναντι σε μια ομάδα που έμεινε με δέκα παίκτες μπορεί να μην φαίνεται κάτι που θα μπορούσε να παρασύρει σε ενθουσιασμό καθώς θα μπορούσε να είναι ένα κομβικό αποτέλεσμα στην πορεία της.

Ο Σάρτζεντ βάζει τάξη στην επίθεση των καναρινιών
Ο Τζος Σαργκεντ αντικατέστησε τον τραυματία Πούκι μπροστά και αμέσως όλα στα “καναρίνια” άρχισαν να κάνουν κλικ. Ο Αμερικανός, αν και ακόμα δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο θα έπρεπε στις ευκαιρίες για γκολ, παρείχε ένα σημείο εστίασης για να αναπηδήσουν οι δημιουργικές δυνάμεις της Σίτι και αυτό συγκλόνισε την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η Νόριτς ήταν εξαιρετική στα πρώτα 25 λεπτά της ισοπαλίας 1-1 με τη Γουίγκαν πριν από δύο εβδομάδες και συνηθίζει να ξεκινά επιθετικά, αυτό θα πρέπει να διασφαλίσει ότι θα προβληματίσει την αμυντική γραμμή της Μίλγουολ στα πρώτα στάδια και κάνει πολύ ελκυστική τη στήριξη των γηπεδούχων στην αγορά του ημιχρόνου. Δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς μια ακόμη επιστροφή της Μίλγουολ, αλλά ο Ντιν Σμιθ έχει τα όπλα από τον πάγκο για να ξεκουράσει τα κουρασμένα πόδια, με τον Ονέλ Ερνάντεζ να απολαμβάνει επί του παρόντος τον ρόλο του αναπληρωματικού.

PICK: Νίκη Νόριτς

About egglezos