Home » Uefa Europa League » Φερεντσβάρος – Σάμπροκ Ρόβερς |18.08|
Φερεντσβάρος - Σάμπροκ Ρόβερς

Φερεντσβάρος – Σάμπροκ Ρόβερς |18.08|

Η Φερεντσβάρος έχει σημειώσει πάνω από 2,5 γκολ στα πέντε από τα επτά τελευταία ανταγωνιστικά παιχνίδια της.
Η Σάμπροκ Ρόβερς, εν τω μεταξύ, έχει δει τουλάχιστον τρία τέρματα σε έξι από τις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις της.
Η Φερεντσβάρος έχει πετύχει ευρωπαϊκές νίκες επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, της Σλάβια Πράγας και της Μπάγερ Λεβερκούζεν από την αρχή της περασμένης σεζόν.

Η Σάμπροκ Ρόβερς αντιμετωπίζει δύσκολο έργο
Η Σάμπροκ Ρόβερς έχει δημιουργήσει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στην κορυφή του ιρλανδικού πρωταθλήματος, αφού έχει ξεκινήσει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά εμφανίζεται μεγάλο αουτσάιντερ για να φτάσει στους ομίλους του Europa League εις βάρος της Φερεντσβάρος, η οποία έχει πετύχει ευρωπαϊκές νίκες επί των Σλόβαν Μπρατισλάβας, Σλάβια Πράγας και Μπάγερν Λεβερκούζεν τους τελευταίους 12 μήνες.

Η ομάδα του Στέφεν Μπράντλεϋ είχε τέσσερις διαδοχικές νίκες πριν από την ισοπαλία χωρίς γκολ στην Ντέρι Σίτυ την περασμένη εβδομάδα, με κάθε ένα από αυτό το κουαρτέτο να περιέχει πάνω από 2,5 γκολ, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών θριάμβων 3-1 και 2-1 επί της Σκούπι. Οι Hoops έχουν πετύχει 38 γκολ σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος, ενώ πέντε από τους έξι ευρωπαϊκούς αγώνες τους φέτος -μια σειρά που περιλαμβάνει προκριματικά Champions League και Europa League- περιείχαν over 2,5 γκολ. Ωστόσο, αυτό το σερί περιλαμβάνει και την ήττα με 3-0 από τη Λουντογκόρετς, ένα αξιοπρεπές μέτρο εν όψει του ταξιδιού στην Ουγγαρία.

Η Φερεντσβάρος έπεσε στο Europa League μετά την ήττα με συνολικό σκορ 4-2 από την Καραμπάγκ στα προκριματικά του Champions League, αλλά οι πρόσφατες νίκες επί κάποιων αξιοπρεπών ευρωπαϊκών ομάδων την καθιστούν ξεκάθαρο φαβορί για αυτή την ισοπαλία. Οι Ούγγροι γίγαντες έχουν δει πάνω από 2,5 γκολ στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους, ενώ οι ίδιοι έχουν βρει δίχτυα 17 φορές κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς, και φαίνεται πιθανό να πάρουν κάποια χαρά την Πέμπτη.

Η Φερεντσβάρος θα κερδίσει την ψυχαγωγική αναμέτρηση
Η Φερεντσβάρος πέτυχε 60 γκολ στην πορεία της προς τον τίτλο της Ουγγαρίας την περασμένη σεζόν, χάνοντας μόνο τρεις φορές εντός έδρας όλη τη σεζόν, και θα πρέπει να έχει πάρα πολύ ποιότητα για τη Σάμπροκ Ρόβερς εδώ. Το να ποντάρεις στους γηπεδούχους για να κερδίσουν ένα παιχνίδι με πάνω από 2,5 γκολ μοιάζει αξιοπρεπές, αν και η Φερεντσβάρος έχει δει και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, καθιστώντας τη νίκη με 2-1 εντός έδρας μια αξιοπρεπή πρόβλεψη για το σωστό σκορ.

PICK: Νίκη Φερεντσβάρος & Over 2.5 goals

About Fanparrot