Home » Egglezos » Νόριτς – Χάντερσφιλντ |16.08|
Νόριτς
Νόριτς

Νόριτς – Χάντερσφιλντ |16.08|

  • Η Νόριτς έχει δει και τις δύο ομάδες να σκοράρουν σε τρία από τα τέσσερα φετινά ανταγωνιστικά παιχνίδια της.
  • Εν τω μεταξύ, το τελευταίο καθαρό φύλλο αγώνος των “καναρινιών” στο πρωτάθλημα ήρθε εναντίον της Μπέρνλι τον Απρίλιο – έκτοτε έχουν δεχθεί τέρμα σε 10 διαδοχικές αναμετρήσεις.
  • Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει η Χάντερσφιλντ φέτος έχουν επίσης γκολ και στις δύο πλευρές.

Τα φτερά των καναρινιών κόπηκαν από τη Χαλ
Η Νόριτς Σίτι, που αναμένεται να κυριαρχήσει κατά την επιστροφή της στην κατηγορία που κατέκτησε το 2020-21, πραγματοποίησε ένα τρομερό ξεκίνημα, αφού μετά την επιστροφή ενός βαθμού από τα δύο πρώτα παιχνίδια της στην Τσάμπιονσιπ, έχασε το Σάββατο στην έδρα της Χαλ Σίτι. Ακόμη και η νίκη της στο Κύπελλο EFL επί της Μπέρμιγχαμ Σίτι ήρθε μέσω πέναλτι μετά από ισοπαλία 2-2, και οι παίκτες θα ήταν φρόνιμο να είναι επιφυλακτικοί στο να την ποντάρουν απέναντι στη Χάντερσφιλντ Τάουν.

Πράγματι, η Νόριτς έχει την κατοχή πάνω από το 70% του παιχνιδιού στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά οι γνωστές αμυντικές αδυναμίες της την έχουν κρατήσει πίσω. η ομάδα του Ντιν Σμιθ κράτησε για τελευταία φορά καθαρό φύλλο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Μπέρνλι τον Απρίλιο, ενώ έκτοτε δέχτηκε τέρμα 10 διαδοχικές φορές. Το ρεκόρ των 84 γκολ που δέχθηκαν τα “καναρίνια” στην Premier League την περασμένη σεζόν έχει ξεπεραστεί μόνο δύο φορές στην ιστορία της διοργάνωσης και η αμυντική τους γραμμή δεν έχει προσαρμοστεί άψογα στο χαμηλότερο επίπεδο.

Η Χάντερσφιλντ ξεκίνησε τη νέα σεζόν με τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με τις μουρμούρες δυσαρέσκειας να ακούγονται ήδη γύρω από το νέο αφεντικό Ντάνι Σόφιλντ. Ανταποκρίθηκε με νίκη 3-1 επί της Στόουκ Σίτι το Σάββατο, αλλά στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της είδε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν, με μέσο όρο δύο παραχωρήσεις ανά παιχνίδι. Συμπεριλαμβανομένων των φιλικών αγώνων, τα “Τεριέρς” έχουν πλέον 10 αγώνες χωρίς καθαρό φύλλο αγώνα, ενώ ο τελευταίος τους αποκλεισμός σημειώθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της περασμένης σεζόν.

Και οι δύο ομάδες πιθανότατα θα βρουν δίχτυα
Με τις δύο ομάδες να μην έχουν αυτοπεποίθηση μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν, οι παίκτες θα πρέπει να παραμελήσουν τις αγορές αποτελεσμάτων και να ποντάρουν στο ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στο Carrow Road. Ωστόσο, οι παίκτες που στοιχηματίζουν στο σωστό σκορ καλό είναι να ποντάρουν στη νίκη των γηπεδούχων με 2-1. Μόνο δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ έχουν περισσότερη κατοχή μπάλας κατά μέσο όρο από τη Νόριτς σε αυτή τη σεζόν, καμία δεν έχει ισοφαρίσει τον αριθμό των 46 σουτ και μόνο η Σάντερλαντ είχε περισσότερα σουτ στο στόχο – η ποιότητά τους θα δείξει τελικά.

PICK: Νίκη Νόριτς & Όβερ 2.5 goals

About egglezos