Home » Egglezos » Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Χαμ |14.08|
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Χαμ |14.08|

  • Η Γουέστ Χαμ έχει κερδίσει τις 10 από τις τελευταίες 14 αναμετρήσεις της με ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία.
  • Τα σφυριά κέρδισαν επτά από τα 10 ταξίδια τους σε ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό της βαθμολογίας την περασμένη περίοδο.
  • Αυτές οι δύο ομάδες είχαν τα λιγότερα σουτ στο πρώτο Σαββατοκύριακο της Premier League.

 

Η Σίτι επιστρέφει στην κορυφή
Η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετωπίζει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Premier League, αφού έχασε την πρεμιέρα της στο Νιούκαστλ την περασμένη εβδομάδα. Με τα καλοκαιρινά της έξοδα να συνεχίζονται, υπάρχει μεγάλη προσοχή γύρω από τη Φόρεστ καθώς ξεκινάει η δράση της Κυριακής. Υπάρχει επίσης μεγάλη πίεση για το αφεντικό Στιβ Κούπερ, ο οποίος αντιμετωπίζει μια μικρή αναποδιά αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο 623ος αγώνας του προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, στην Premier League ως προπονητής, ενώ για τον Κούπερ είναι μόλις ο δεύτερος.

Τα σφυριά υπόσχονται πολλά
Με ήττα ξεκίνησε τη σεζόν και η Γουέστ Χαμ, αλλά δεν είναι ντροπή να χάνει από τη Μαν Σίτι. Τα “σφυριά” εξακολουθούν να βρίσκονται σε τροχιά δυνατής σεζόν, αφού έκαναν κάποιες καλές κινήσεις το καλοκαίρι. Το βάθος της ομάδας αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Μόγιες, με τον Αντόνιο Σκαμάκα να μοιάζει με έξυπνη κίνηση, η οποία προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στη γραμμή κρούσης. Τα Σφυριά δεν πρόκειται να φαίνονται πολύ αλλαγμένα από την περσινή σεζόν σε αυτό το ταξίδι, αλλά το βελτιωμένο βάθος τους θα πρέπει να αποφύγει την πτώση που υπέστησαν στα τέλη της προηγούμενης περιόδου. Αν και οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν σε αυτό το ματς μετά από ένα κακό φινάλε της προηγούμενης σεζόν, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τους υποστηρίξετε εδώ.

Εντυπωσιακά τα σφυριά εκτός έδρας
Η Γουέστ Χαμ έχει κερδίσει τα 10 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της στην Premier League απέναντι σε ομάδες που έχουν ανέβει κατηγορία, οπότε είναι άξιο φαβορί ενόψει αυτής της αναμέτρησης με τη Forest. Ενώ οι γηπεδούχοι έχουν βελτιώσει την ομάδα τους, ο καθαρός αριθμός των μεταγραφών είναι πιθανό να τους δημιουργήσει προβλήματα στις πρώτες εβδομάδες της εκστρατείας.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης ένα καλό εκτός έδρας ρεκόρ πίσω τους και αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά εδώ. Πέρυσι η Γουέστ Χαμ κέρδισε επτά από τα ταξίδια της στην τελευταία 10άδα και έφερε δύο ισοπαλίες, ενώ κέρδισε τέσσερα από τα πέντε ταξίδια της στην τελευταία πεντάδα. Περιμένετε από τα Σφυριά να διεκδικήσουν και τους τρεις βαθμούς σε αυτό το ταξίδι.

Η Forest (5) και η West Ham (6) είχαν τα λιγότερα σουτ από κάθε άλλη ομάδα στην πρώτη αγωνιστική, με τα σφυριά να έχουν το μοναδικό σουτ στο στόχο μεταξύ των δύο ομάδων. Δεδομένου αυτού, αυτή η αναμέτρηση αναμένεται να είναι μια αναμέτρηση με χαμηλό σκορ.

PICK: Under 2.5 goals

About egglezos