Home » Bet of the day » Τσέλσι – Τότεναμ |14.08|
Τσέλσι - Τότεναμ

Τσέλσι – Τότεναμ |14.08|

  • Η Τότεναμ έχει πετύχει 31 γκολ στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ τον Μάρτιο
  • Η Τσέλσι δέχτηκε εντός έδρας σε επτά από τις εννέα αναμετρήσεις της με την πρώτη 10άδα
  • Τα Σπερς δεν κατάφεραν να κρατήσουν καθαρό φύλλο αγώνα σε καμία ομάδα της πρώτης οκτάδας την περασμένη σεζόν
  • Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τα τέσσερα από τα έξι ταξίδια στην πρώτη επτάδα της περασμένης σεζόν

Μπορούν οι Σπερς να βάλουν τέλος στο Μπριτζ;

Αφού έκανε ένα φανταστικό ξεκίνημα, γίνεται πολύς λόγος για το ρεκόρ της Τότεναμ στην Τσέλσι μέσα στα χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 37 εκτός έδρας παιχνίδια τους με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχασαν και τις τέσσερις συναντήσεις μεταξύ τους την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, τα “σπιρούνια” έχουν πλέον συγκεντρώσει 51 γκολ στην Premier League το 2022 και πηγαίνουν σε αυτή τη σύγκρουση σε εξαιρετική φόρμα. Από την ήττα με 3-2 στη Μαν Γιουνάιτεντ τον Μάρτιο, οι Σπερς έχουν κερδίσει τα περισσότερα παιχνίδια (9) και έχουν πετύχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων (31) από τις ομάδες που έχουν αγωνιστεί και στις δύο διοργανώσεις. Θα μπορούσαν έτσι να βάλουν τέλος στην κατάρα του Στάμφορντ Μπριτζ;

Οι Μπλε του Τούχελ παραμένουν απειλή
Φαίνεται να υπάρχει ένα πραγματικό χάσμα σε αυτό το παιχνίδι μεταξύ εκείνων που κοιτάζουν το ρεκόρ των Spurs σε αυτό το παιχνίδι και εκείνων που επικεντρώνονται στα προβλήματα της Chelsea. Ακριβώς όπως αυτό το εκτός έδρας ρεκόρ υπερτονίζει τη διαφορά μεταξύ των δύο σήμερα, οι Μπλε είναι καλύτεροι από την ομάδα που κέρδισε τρεις φορές τα Σπερς μέσα σε 12 ημέρες τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε, ο Romelu Lukaku είχε χάσει τη θέση του από τον Kai Havertz, ενώ οι Μπλε έχουν επιστρατεύσει τον Kalidou Koulibaly για να αντικαταστήσει τον Antonio Rudiger. Πλέον έχουν τον Raheem Sterling για να στηρίξει την επίθεσή τους, ενώ είναι πιο δυνατοί πλέον και στα άκρα της άμυνας.

Ο Μπεν Τσίλγουελ επέστρεψε χαλαρά στην πρώτη ομάδα της Έβερτον την περασμένη εβδομάδα, αλλά η επιστροφή του αριστερού μπακ αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην Τσέλσι. Οι Μπλε έχασαν την απειλή του από τα πλάγια την περασμένη σεζόν μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά του στην καμπάνια. Ο Τσίλγουελ σκόραρε δύο φορές σε μόλις τρεις συμμετοχές στο Στάμφορντ Μπριτζ πριν αποκλειστεί για τη σεζόν, οπότε τον υποστηρίζω να μπει στα γκολ την Κυριακή.

Τα γκολ είναι το καλύτερο ποντάρισμα στο Στάμφορντ Μπριτζ
Αυτοί οι δύο φαίνονται αρκετά ισόπαλοι, αλλά δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι υπερβολικά κλειστό. Τα Σπερς έχουν μια πραγματική επιθετική απειλή, την οποία οι Μπλε θα δυσκολευτούν να περιορίσουν, ενώ οι γηπεδούχοι κράτησαν μόνο δύο καθαρά φύλλα στην έδρα τους απέναντι σε αντιπάλους του κορυφαίου μισού της βαθμολογίας την περασμένη περίοδο. Εν τω μεταξύ, η Τότεναμ δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ένα από τα εκτός έδρας παιχνίδια της στην πρώτη οκτάδα. Στην πρεμιέρα της την περασμένη αγωνιστική δέχτηκε γκολ από τη Σαουθάμπτον, οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος για την ικανότητά της να διεκδικήσει καθαρό φύλλο αγώνα στο “Μπριτζ”.

PICK: Over 2.5 goals

About kouvar