Home » Bet of the day » Άρσεναλ – Λέστερ
Άρσεναλ - Λέστερ

Άρσεναλ – Λέστερ

  • Η Άρσεναλ κέρδισε τα 13 από τα 16 εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες από την τέταρτη θέση και κάτω
  • Η Λέστερ είδε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο 84% των εκτός έδρας αγώνων της την περασμένη σεζόν
  • Οι “αλεπούδες” έχασαν 2-1 σε τέσσερις περιπτώσεις εκτός έδρας την περασμένη περίοδο
  • Ο Σάκα ήταν ο πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ στο Emirates την περασμένη σεζόν

Η Άρσεναλ στοχεύει σε ένα σπουδαίο ξεκίνημα
Η ήττα στην πρεμιέρα στην Κρίσταλ Πάλας έμοιαζε τυπική για την Άρσεναλ, αλλά οι “κανονιέρηδες” ξεκίνησαν τη σεζόν με άνετη νίκη 2-0. Τώρα θέλουν να το διευρύνουν αυτό απέναντι στη Λέστερ, έχοντας κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της Premier League απέναντι στις “αλεπούδες”, πετυχαίνοντας επτά γκολ. Οι Κανονιέρηδες έχουν ξεκινήσει μια σεζόν στην Premier League με δύο νίκες σε έξι περιπτώσεις, αλλά έχουν να ξεκινήσουν με δύο νίκες χωρίς να δεχτούν από το 1971-72. Μπορούν να βάλουν τέλος σε αυτή την αναμονή το Σάββατο;

Δύσκολο ξεκίνημα για τις Αλεπούδες
Η Λέστερ φάνηκε να αφήνει πίσω της την αρνητικότητα του καλοκαιριού, όταν προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ. Το να χάσει αυτό το προβάδισμα και να έρθει ισόπαλη 2-2 ήταν ένα χτύπημα-σφυρί, ειδικά καθώς αντιμετωπίζει την Άρσεναλ, την Τσέλσι και τη Μαν Γιουνάιτεντ στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Λέστερ δεν έχει κρατήσει ένα καθαρό φύλλο στα τελευταία 26 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Premier League, ενώ έχει χάσει τα 20 από τα τελευταία 25 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα με την Άρσεναλ. Έχοντας μείνει στάσιμοι στο μεταγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν να ανατρέψουν ένα εκτός έδρας ρεκόρ που τους είδε να χάνουν τα οκτώ από τα 10 ταξίδια στην κορυφαία 11άδα την περασμένη περίοδο.

Οι Κανονιέρηδες θα φτάσουν εύκολα στη νίκη εντός έδρας
Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Gabriel Jesus εδώ, ο οποίος έχει πετύχει πέντε γκολ σε επτά παιχνίδια της Premier League εναντίον της Λέστερ. Ωστόσο, η κύρια απειλή που πρέπει να προσέξετε στα μάτια μου είναι ο Bukayo Saka. Ο εξτρέμ πέτυχε πέντε γκολ στο εντός έδρας πρωτάθλημα την περασμένη περίοδο, κανένας παίκτης δεν κατάφερε περισσότερα για τους Gunners. Ο Σάκα ήταν μεγάλη απειλή απέναντι στην Πάλας, έχοντας περισσότερα σουτ και υψηλότερο xG από τον Ζέσους. Ο Άγγλος θα πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπάνω φέτος, οπότε είναι καλή αξία για να χτυπήσει σε αυτή την αναμέτρηση. Η Άρσεναλ είχε εξαιρετικό ρεκόρ στο Emirates την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας 13 από τα 16 εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες εκτός της πρώτης τριάδας. Θα πρέπει να κάνει δύο νίκες στις δύο, αλλά άλλο ένα καθαρό φύλλο φαίνεται απίθανο. Η Λέστερ είδε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο 84% των εκτός έδρας αγώνων τους την περασμένη περίοδο, οπότε ποντάρετε στο να σκοράρει σε μια ήττα.

*Οι “αλεπούδες” έχασαν 2-1 σε τέσσερις περιπτώσεις εκτός έδρας την περασμένη σεζόν και ποντάρω σε άλλη μια ήττα με αυτό το σκορ.

PICK: Νίκη Άρσεναλ & over 2.5 goals

About egglezos