Home » KOUVAR » Πρεμιέρα στην Ισπανία! Οσασούνα – Σεβίλλη
Οσασούνα - Σεβίλλη

Πρεμιέρα στην Ισπανία! Οσασούνα – Σεβίλλη

  • Η Οσασούνα τερμάτισε 33 βαθμούς πίσω από τη Σεβίλλη στη La Liga την περασμένη σεζόν
  • Η Οσασούνα σημείωσε μόλις πέντε νίκες σε 19 εντός έδρας αγώνες την περίοδο 2021/22
  • Η Σεβίλλη είναι αήττητη στις τελευταίες δέκα συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων

Μπορεί η Οσασούνα να ξεκινήσει δυνατά;
Η Οσασούνα είχε ένα άκρως απογοητευτικό τέλος στη σεζόν 2021/22 της La Liga, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της έχοντας τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Στην προετοιμασία η ομάδα του Γιαγκόμπα Αρρασάτε κέρδισε τις Φέγενορντ, Μπούργκος και Μιράντες, αλλά υπέστη και ήττες από τις Ρεάλ Σοσιεδάδ και Γκρόνινγκεν. Θα πρέπει να βελτιώσει όμως το τραγικό περσινό εντός έδρας ρεκόρ της, όταν πέτυχε μόλις πέντε νίκες σε 19 παιχνίδια, συγκεντρώνοντας λιγότερους βαθμούς από όλους τους αντιπάλους της στη La Liga εκτός από έναν εντός έδρας.

Η Σεβίλλη στοχεύει και πάλι στην πρώτη τετράδα.
Η Σεβίλλη τερμάτισε πέρυσι σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ και είχε εντυπωσιακό ρεκόρ στα ταξίδια της, χάνοντας μόλις τρεις φορές σε 19 εξόδους. Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκουι αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπως και νίκησε 2-0 την Οσασούνα εντός έδρας, ενώ είναι αήττητη απέναντι στους Los Rojillos σε δέκα αγώνες. Επίσης, έχει χάσει μόλις δύο από τα τελευταία 24 παιχνίδια της στην κορυφαία κατηγορία, ενώ η προετοιμασία περιελάμβανε νίκες επί της Ανζέρ και της Κάντιθ, καθώς και ήττες από την Άρσεναλ και τη Λέστερ.

Προβλέπω ότι η Σεβίλλη θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι, οπότε αυτή είναι η αρχική μου επιλογή, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν πέτυχε πολλά γκολ την περίοδο 2021/22, οπότε το 2-0 είναι η σωστή πρόβλεψη μου για το σκορ.

PICK: Νίκη Σεβίλλη

Πιθανό Σκορ: 0-2

About Fanparrot