Home » Bundesliga » Γερμανία: 2η αγωνιστική με γκολ!
Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ

Γερμανία: 2η αγωνιστική με γκολ!

  • Σε κάθε ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα σημειώθηκαν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά.
  • Η Φράιμπουργκ σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία εντός έδρας H2H.
  • Τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ στην Bundesliga είχαν κατά μέσο όρο τέσσερα γκολ την περασμένη σεζόν.

Μια φανταστική Παρασκευή στο Φράιμπουργκ
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε με στυλ τη σεζόν με νίκη 3-0 στο κύπελλο, προτού νικήσει 1-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, ωστόσο ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την Φράιμπουργκ, η οποία έχει επίσης κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιοσημείωτου 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ είναι συχνά τρομεροί στην έδρα τους, είναι αήττητοι στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τη Ντόρτμουντ και την περασμένη σεζόν πίεσαν μέχρι τέλους στην κούρσα της τετράδας, οπότε με δική σας ευθύνη τους υποτιμάτε.

Από την άλλη πλευρά, η Ντόρτμουντ είναι απλά πάντα μια καλή επιλογή για γκολ, τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα είχαν κατά μέσο όρο τέσσερα γκολ συνολικά ανά αγώνα την περασμένη σεζόν, ένα υψηλό επίπεδο στην Bundesliga. Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από τα τρία τέταρτα (76%) των αγώνων της με περισσότερα από 2,5 γκολ, οπότε ένα ακόμη παρόμοιο αποτέλεσμα δεν θα εξέπληττε πολλούς.

Επιδίωξη στα γκολ
Αν λάβετε υπόψη τον μέσο όρο των παιχνιδιών με υψηλά σκορ των δύο ομάδων αντίστοιχα, την ιστορία τους μεταξύ τους, αλλά και την κακή πρόσφατη πορεία της Ντόρτμουντ στο Φράιμπουργκ, προβλέπουμε ότι τα τέρματα είναι το σωστό ποντάρισμα εδώ.

PICK: BTTS και Over 2.5

About Fanparrot